Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 3. 2008,
8.29

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 3. 3. 2008, 8.29

8 let, 5 mesecev

Gračan: Celjani znali kaznovati naše napake

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši MIK CM Celja so drugi del prvenstva pričeli z zmago. V 21. krogu je na Areni Petrol klonila lendavska Nafta.

Številni gledalci, kakšnih sto tudi premierno z nove severne tribune, pa so videli dva zadetka v mreži prekmurskega prvoligaša. Domači trener Pinni po tekmi vidno zadovoljen, Gračan obžaluje neizkoriščeno priložnost iz prvega polčasa.

Nenad Gračan, trener Nafte: "Tekma je bila precej nervozna, dobre igre malo, kar pa je za prvo spomladansko tekmo, ko vsi želimo čim boljši rezultat in dobro popotnico pred nadaljevanjem nekaj normalnega. V prvem delu smo imeli lepo priložnost, ki jo je bilo težje zgrešiti kot zadeti, a nam je uspelo ravno to. V drugem polčasu so Celjani uspeli kaznovati naše napake, dvakrat zadeti in odnesti vse tri točke."

Pavel Pinni, trener MIK CM Celja: "Srečanje z Nafto je bilo za nas težko, saj smo se pred njim srečevali z imperativom zmage, temu sta se pridružila še strah in slabo vreme na sami tekmi. V prvem delu smo delovali dokaj pasivno, v nadaljevanju pa sta novinca Dvorančič in Bakarič v igro vnesla nekaj živahnosti. Ob tem smo še dvakrat zadeli in tekmo pripeljali do uspešnega konca.

Ne spreglejte