Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 6. 2010,
19.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 1. 6. 2010, 19.09

8 let

Fink in Zajc med "grofi"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zdaj že nekdanja nogometaša Laboda Drave, Gorazd Zajc in Gregor Fink, bosta v prihajajoči tekmovalni sezoni branila barve CM Celja.

Celjskemu prvoligašu je v svoje vrste uspelo zvabiti igralca, ki sta v minuli sezoni branila barve danes novopečenega drugoligaša s Ptuja, Laboda Drave. V "knežje mesto" se tako selita Gorazd Zajc, ki je na Ptuju igral kot posojen igralec aktualnih pokalnih prvakov iz Maribora, in Gregor Fink.

Zajc: Želim se boriti za najvišja mesta

"Najverjetneje bom z vijoličastimi prekinil pogodbo, tako da bom postal igralec Celja. O tem se kluba sicer še dogovarjata, zanesljivo pa je, da me boste v prihodnji sezoni videli v 'rumeno-modri' majici, saj sem se s Celjani že dogovoril o vseh ostalih podrobnostih sodelovanja," je o svojih načrtih za uradno klubsko stran dejal 22-letni Zajc, ki mu bo tako vnovič dirigiral Milan Đuričić.

"To je trener, ki mi je pri 17 letih prvi ponudil priložnost za igro. Spomnim se, da sem že na prvi tekmi proti Kopru dosegel tudi zadetek. Dobro vem, kako trdo se dela pod njegovim vodstvom in tudi to je tisto, kar me je pritegnilo. Nasploh pa sem vesel zaupanja ljudi v celjskem klubu, s katerim se želim boriti za najvišja mesta," je še dodal nekdanji napadalec, ki je poleg Laboda Drave branil še barve Kovinarja, Maribora, Siene in Rudarja.

Fink: Silno si želim napredovati

Po štirih sezonah se v mesto ob Savinji vrača vratar Fink, ki je v sezoni 2005/06 za Celje odigral pet prvenstvenih tekem. Kaj o novem – starem klubu meni leta 1984 rojeni nogometaš?

"Vesel sem, da bom ponovno igral praktično doma. Ekipa je mlada in ambiciozna. Želim napredovati, zato sem ponudbo Celjanov hitro sprejel. Vem, da me čaka trd boj za položaj prvega vratarja z mojim prijateljem Amelom Mujčinovićem. Silno si želim napredovati in s Celjani doseči dober rezultat", je razkril Fink, ki je v preteklosti bil tudi član Dravinje in Olimpije.

Ne spreglejte