Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
19. 6. 2014,
16.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Arnold Schwarzenegger Iker Casillas Vicente del Bosque

Četrtek, 19. 6. 2014, 16.01

6 let, 7 mesecev

Evforični Mehičan je skočil v smrt

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Navijači svetovno nogometno prvenstvo spremljajo s številnimi objavami na socialnih omrežjih. Oglejte si Sportalov izbor najbolj zanimivih z zadnjih tekem.

Razpršilo, uporabno tudi za dekleta:

Novost na letošnjem svetovnem prvenstvu, o kateri ste lahko brali tudi na Sportalu, razpršilo, s katerim sodniki ob prostih strelih narišejo črto, za katero morajo stati nogometaši, je lahko zelo uporabno tudi v zasebnem življenju. Če sodimo po pričujoči sliki, prav gotovo ...

Dvomimo, da je bil Drogba navdušen:

Na tekmi med Kolumbijo in Slonokoščeno obalo je bil na tribunah tudi afriški navijač, ki je imel na trebuhu izpisano sporočilo za največjega zvezdnika Slonokoščene obale, Didierja Drogbaja.

V glavo je zadel človeka, ko je ta kosil

Thomas Müller je na prvi tekmi svetovnega prvenstva zabil tri gole za Nemčijo in je najboljši strelec turnirja, vsaj za zdaj. Če sklepamo po strelu, ki ga je pokazal na treningu, tam ne bo več dolgo. Če se malce pošalimo, seveda …

Šest prstov za šesti naslov:

Brazilija na letošnjem svetovnem prvenstvu lovi šesti naslov prvaka. Za Neymarja in soigralce pesti stiska tudi brazilska družina, katere posebnost je ta, da imajo njeni člani na rokah šest, ne pet prstov. Bo to Brazilcem pomagalo?

Kdo je vsiljivec na fotografiji?

Mehičanom gre za zdaj na tem svetovnem prvenstvu odlično. Premagali so Kamerun, favorizirani Braziliji so odščipnili točko. Zato ne preseneča, da je v njihovem taboru vzdušje odlično. Da je tako, skrbi tudi mehiški selektor Miguel Herrera. Poglejte, kako se je vsilil na eno izmed fotografij, s katero so želeli enega izmed treningov ovekovečiti trije mehiški reprezentanti.

Je skočil v smrt?

Za enega izmed mehiških navijačev, ki je proslavljal remi Mehike proti Braziliji, se pot s križarko od Fortaleze do Recifeja ni končala dobro. Očitno opit od alkohola in evforije, ki so jo med Mehičani povzročili tamkajšnji nogometaši, se je odločil, da skoči s plovila. Še vedno ga pogrešajo.

Brazilska invalidka je ob golu shodila:

Na tekmi med Brazilijo in Hrvaško je ena izmed brazilskih navijačic, ki je na štadion prišla z invalidskim vozičkom in sedela na prostoru, ki je namenjen invalidom, ob golu Brazilcev vstala z vozička. Je hotela pretentati uradnike in je lagala, da bi lahko dobila boljše mesto na štadionu? Brazilske oblasti primer preiskujejo …

Italijanska zvezdnica se je družila z Balotellijem:

Emma Marrone, italijanska pevka, se je pred tekmo med Italijo in Kostariko družila z italijanskimi reprezentanti. Seveda se je fotografirala tudi z Mariem Balotellijem.

Takole so proslavljali v Montevideu:

Urugvaj je v drugem krogu svetovnega prvenstva z 2:1 premagal Anglijo in po spodrsljaju s Kostariko ohranil možnosti za napredovanje. Neposredni prenos tekme so spremljali tudi navijači na ulicah urugvajske prestolnice Montevidea. Oglejte si, kako je bilo …

Neymar bo igral z zlatimi:

Po spletu je zakrožila slika nogometnih čevljev Brazilca Neymarja, v katerih naj bi zaigral v finalu letošnjega svetovnega prvenstva, če bo Brazilija do tam sploh prišla, seveda. Obarvani so v zlato barvo, proizvedel jih je Nike. Pri tem ameriškem gigantu športne opreme naj bi bili sicer nezadovoljni, ker je slika obkrožila svet. Skrivnost bi morala ostati vse do velikega finala, pravijo Američani.

Ni vedel, da intervjuva dvojnika Luiza Felipeja Scolarija:

Mario Sergio Conti, priznani brazilski novinar, je na letalu srečal Vladimirja Palomo, ki je na las podoben selektorju Brazilije Luizu Felipeju Scolariju. Novinar ga je zamenjal s slavnim trenerjem, z njim je opravil intervju, Palomo pa je predvideval, da gre za šalo, zato je novinarju natresel kar nekaj pestrih odgovorov.

Ne spreglejte