Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
2. 2. 2008,
10.43

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 2. 2. 2008, 10.43

8 let, 5 mesecev

Brez Korena in Šukala na zboru

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
V nedeljo se bo ob 18. uri v Strunjanu prvič letos zbrala slovenska nogometna reprezentanca, ki se bo pripravljala na sredino prijateljsko tekmo proti Danski v Novi Gorici.

Na nedeljskem zboru gotovo ne bo debitanta Mirnesa Šišiča, ki pa se bo izbrani vrsti z veseljem priključil dan kasneje. Zamudil bo zaradi obveznosti v grškem Olympiakosu. Pričakovati ne gre niti prihoda Gorana Šukala, ki še ni dovolj pripravljen in se je s selektorjem dogovoril, da ga tokrat ne bo zraven. Nekoliko drugačna je zgodba z Robertom Korenom, ki je dal prednosti klubu (z West Bromwichem se bori za vstop v elitno angleško ligo) in zavrnil selektorjev klic.

Ker je Matjaž Kek že pred časom napovedal, da bodo v izbrani vrsti le nogometaši, ki jim igranje za Slovenijo pomeni veliko čast, je vprašanje, ali bo Korošca v prihodnosti še klical pod svoje okrilje. Zdaj je več ali manj že jasno, da se bo reprezentanci priključil naknadno vpoklicani Dalibor Stevanovič.

V nedeljo ob 18. uri naj bi se v hotelu Salinara v Strunjanu pojavilo devetnajst reprezentantov, že omenjeni Šišič pa se bo ekipi priključil dan kasneje.

Ne spreglejte