Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 11. 2009,
13.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Nedelja, 1. 11. 2009, 13.39

8 let

Badžim in Vučičević zadovoljna s točko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Nafte z neodločenim izidom proti Domžalam nadaljujejo niz neporaženosti, ki znaša zdaj že štiri tekme. Z osvojeno točko so zadovoljni tudi pri Domžalah.

Vlado Badžim, trener Domžal: "Na koncu, če pogledamo vse skupaj, moramo biti zadovoljni z rezultatom, imeli tri zaključne žoge na koncu. Po doseženem golu smo naivno prejeli dva zadetka, lahko bi dobili še tretjega, bilo je nekaj odprtega na desni strani. Ko smo stopili na žogo, smo imeli priložnosti in vse, ko smo pa začeli nabijati pa je bila situacija povsem drugačna. Moramo biti zadovoljni s točko, pri nas se vidi nihanje v ekipi, ki je mlada, nekatera mesta so še odprta, zato neke serije rezultatov ne moremo napraviti. V drugem polčasu smo sicer imeli nekaj več žoge v svoji posesti, toda Nafta je bila nevarna iz protinapadov, tako da smo imeli v določenem trenutku tudi nekaj sreče, lahko pa bi se zgodilo tudi, da bi Elsner ali Zatkovič zaključil tekmo v našo korist, vendar vse kar je bilo na tekmi je bilo realno."

Nebojša Vučičević, trener Nafte: "Razočaran sem le nad rezultatom 2:2. Mi smo se odločili za protinapade, mogoče so imeli igralci Domžal več žoge pri sebi in je na trenutke zgledalo, da igrajo lepo, vendar mi smo čakali na svojo priložnost iz protinapadov. Bilo bi nerealno, če ne bi rekli, da nismo imeli tri stoodstotne priložnosti, še posebaj Miljković, ki je bil v dveh primerih sam pred vratarjem, a ni zaključil in to je bilo ključno za končni rezultat. Svojim igralcem nimam nič za zameriti, igrali so maksimalno borbeno kot so zmogli, mogoče smo malo prepustili igro Domžalam, ki so se pokazali kot čvrsta in dobra ekipa, mi pa žalujemo za nedoseženi tretji zadetek. Na koncu koncev nadaljujemo niz saj nismo izgubili, že v soboto je za nas mogoče nova priložnost za izgubljene točke z Interblockom in Domžalami. Strinjam se s kolegom, da bi na koncu lahko zmagale tudi Domžale, vendar tri naše neizkoriščene priložnosti so odločile, da je bilo 2:2."

Ne spreglejte