Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 9. 2008,
8.35

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 26. 9. 2008, 8.35

8 let, 5 mesecev

Nov novomeški poraz

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Košarkarji Krke so izgubili tudi tekmo za tretje mesto na pokalu Cedevita. Boljša je bila Bosna, turnir pa je osvojil Joksimovičev Hemofarm.

Po nadvse solidnem prvem delu pripravljalnega obdobja so imeli košarkarji novomeške Krke v zadnjem obdobju kar nekaj težav z nekoliko močnejšimi tekmeci. Na turnirju Laško pivo jih je najprej premagal Split, nato pa visoko še Cedevita. Tudi na istoimenskem pokalu v Zagrebu se dolenjskim košarkarjem ni godilo prav dosti bolje. V polfinalu je bil boljši Hemofarm, v tekmi za tretje mesto pa z rezultatom 87:82 še sarajevska Bosna. Ob porazu sta se strelsko najbolj izkazala Smiljan Pavič (22 točk) in Davor Marcelić (18).

"Že v samem začetku tekme se je zgodila nepredvidena situacija, ko se je poškodoval Balažič. Zaradi tega smo bili prikrajšani za enega kakovostnega igralca, v naši igri pa je bilo še preveč nihanj. Ekipa Bosne je to izkoristila in s svojo širino in energijo v dveh obdobjih napravila veliko razliko. Bili so boljši, zato jim je potrebno čestitati,'' je po tekmi dejal trener Krke Ivan Sunara.

V finalu pokala Cedevita je Hempfarm iz Vršca po podaljšku ugnal domačine.

Ne spreglejte