Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
19. 1. 2013,
17.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

NBA Beno Udrih Milwaukee Bucks Los Angeles Clippers

Sobota, 19. 1. 2013, 17.53

8 let

Beno Udrih do zmage v Portlandu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Sobotni večer je v severnoameriški košarkarski ligi NBA prinesel osem tekem. Najbolj zanimiva, dvoboj Milwaukeeja in Portlanda, se je končala po željah slovenskega legionarja Bena Udriha.

V vrsti Milwaukeeja sta bila najbolj razpoložena Brandon Jennings s 30 točkami in osmimi podajami in Ersan Ilyasova, ki je v statistiko tekme vpisal 27 točk in 14 skokov. Pri domačem moštvu je Damian Lillard vknjižil 26 točk in 10 podaj, LaMarcus Aldridge je imel na svojem računu 20 točk in 14 skokov, medtem ko je Wesley Matthews dodal 21 točk. Portland je sicer izgubil peto tekmo zapored, kar je najslabši niz v sezoni. Milwaukee je zmagal na kar treh od zadnjih štirih tekem v gosteh ter na lestvici vzhodne konference z 21 zmagami in 18 porazi zaseda sedmo mesto.

Chicago Bulls, ki je osmo moštvo vzhodnega dela (20 zmag, 19 porazov), je doma po podaljšku izgubilo proti moštvu Memphis Grizzlies (82:85), za katerega je Španec Marc Gasol prispeval 19 točk, Zach Randolph pa je dodal 13 točk in 19 skokov. Biki, ki so igrali v tretjem zaporednem podaljšku, so izgubili prvič po treh zmagah.

Drugo moštvo na zahodnem delu, Los Angeles Clippers, je s 94:87 odpravilo Washington Wizards. Chris Paul je na prvi tekmi po krajši odsotnosti dosegel 22 točk in 11 podaj za četrto zmago v nizu. Košarkarji San Antonio Spurs so v gosteh z 98:93 premagali Atlanta Hawks. Tony Parker je za ostroge prispeval 23 točk in 12 podaj. Ostroge so vpisale četrto zaporedno zmago. Minnesota Timberwolves je bila doma boljša od Houston Rockets z 92:79, Golden State Warriors je v gosteh slavil proti New Orleans Hornets s 116:112. Moštvo Utah Jazz je bilo doma boljše od Cleveland Cavaliers s 109:98, Sacramento Kings pa je v gosteh slavil zmago proti Charlotte Bobcats s 97:93.

Ne spreglejte