Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 6. 2008,
22.15

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 19. 6. 2008, 22.15

8 let, 3 mesece

Innsbruck se bo udeležil kar treh turnirjev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Podobno kot večina ekip v hokejski ligi EBEL, bodo tudi pri Innsbrucku začeli s skupnimi pripravami v začetku avgusta, sredi meseca pa jih čakajo tudi prve pripravljalne tekme.

Innsbruck je preteklo sezono končal na osmem mestu po rednem delu, v četrtfinalu pa je izgubil proti Dunaju z 0:3 v zmagah. Po letu igranja za "morske pse", sta klub zapustila Tomaž Razingar in Jean-Philippe Pare, ki se vračata na Jesenice, namesto dvojice pa so že pripeljali nove okrepitve.

Na novo sezono se bodo igralci pod vodstvom Rona Kennedyja začeli pripravljati v začetku avgusta. Sredi meseca jih čaka prvi pripravljalni turnir v Italiji, skupaj pa so bodo udeležili treh turnirjev, ob tem pa bodo odigrali še dve prijateljski tekmi. Na prvem turnirju bodo poleg Innsbrucka sodelovali še Frankfurt Lions, SCL Tiger in izbrana vrsta Italije. Na drugem turnirju se bodo merili proti Straubing Tigers, Nürnberg Icetigers in Rapperswill Jono. Na zadnjem pripravljalnem turnirju pa bodo sodelovali še Bolzano, Asiago in Ritten. V domači dvorani bodo sezono otvorili šestega septembra, nasprotnik pa bo Riessersee.

Ne spreglejte