Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 8. 2013,
15.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 9. 8. 2013, 15.59

8 let

Klepet z Vilfanom, Jesenicami in Mariborom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Šport ne počiva. Na Sportalu smo se pogovarjali s Petrom Vilfanom, izmerili utrip vijoličnega Maribora, se posvetili hokeju na Jesenicah, tacenskim brzicam in še čemu. Preverite konec tedna!

Sobotno jutro vam lahko na Sportalu polepša intervju s slovensko košarkarsko legendo Petrom Vilfanom, s katerim se je pogovarjal Martin Pavčnik. Ob nestrpnem odštevanju pred začetkom evropskega prvenstva verjetno ni treba poudarjati, o čem je tekla beseda. Maljkovićevi izbranci se bodo na parketu predstavili tudi v nedeljo, ko bo njihovo trenutno pripravljenost na tivolskem parketu v Ljubljani ocenjeval Jaka Lopatič.

Evropski košarkarski velemojstri se bodo septembra ustavili tudi na Jesenicah. O zibelki slovenskega hokeja bo razmišljal Peter Prelc in se tako v soboto kot nedeljo spraševal o tem, kaj se dogaja z mestom, tako ponosnim na hokejske zvezdice.

Konec tedna ponuja številne športne razvade. Nadaljuje se slovensko nogometno prvenstvo, ljubitelji nogometa pa ste v soboto ob 17.30 vabljeni, da si primorski obračun Prve lige Telekom Slovenije med Koprom in Gorico ogledate v neposrednem prenosu na Planet TV. Dvoboj bosta začinila italijanska trenerja. Že zvečer se bosta v Ljudskem vrtu pomerila štajerska tekmeca, nogometni utrip vijoličastih pa bo pred zahtevnim torkovim gostovanjem na Češkem izmeril Rok Plestenjak.

Rdeči trak bodo prerezali najboljši nogometaši v Španiji in Angliji, v boj za točke se bodo podali Real, Manchester United, Barcelona, Chelsea in podobni veljaki. Obeta se še ena zanimiva sezona, ki jo bomo podrobno spremljali tudi na Sportalu.

Mojstri brzic se bodo v boj stotink spuščali na Tacnu, kjer bo dogajanje budno spremljal Boštjan Boh, zadnje tančice s skrivnosti domačih rokometnih prvoligaških klubov marljivo odkrivata Lojze Grčman in Nejc Strojnik, v Moskvi bo kraljica športov podelila še zadnje komplete medalj, razburljivo pa bo še na številnih drugih športnih prizoriščih.

Obiščite Sportal in ne bo vam žal. Pa lep konec tedna!

Ne spreglejte