TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 5. 2015,
14.13

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 17. 5. 2015, 14.13

7 let, 12 mesecev

Rene in Vita sta se vrnila v Bar (dvojni intervju)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Rene in Vita sta sinoči barovce presenetila kar med oddajo v živo. Kaj sta počela pred tem in kaj si mislita o preostalih tekmovalcih?

Oddajo sta zapustila v sredini. Kaj sta počela po odhodu? Rene: Veliko sem se ukvarjal z organizacijo dogodkov z Danijelom. Sicer pa imam sponzorsko pogodbo z eno izmed trgovin s športno prehrano, ki preteče v naslednjih treh mesecih, potem pa bomo videli, kako naprej. Sem se pa tudi veliko promoviral.

Vita: Veliko sem se ukvarjala z organizacijo dogodkov v lokalih skupaj z Renejem, Danijelom in Damjanom. Tudi sama sem se kot atrakcija udeleževala različnih dogodkov. Dobila sem tudi nekaj sponzorskih ponudb, od čevljev, oblek, kozmetike in tako dalje. Seveda pa sem tudi veliko žurala.

Kakšni so odzivi ljudi, ko vas zagledajo na cesti? Rene: Do zdaj ni bilo niti enega negativnega odziva, vse je bilo samo pozitivno. Se pa vsi hočejo s tabo fotografirati, tako da sem posnel že veliko selfiejev.

Vita: Ljudje so zelo pozitivni, marsikdo me prepozna, ko se sprehajam po cesti. Vedno, ko me vidijo, se hočejo fotografirati z mano.

Sta dogajanje po izstopu iz šova redno spremljala še naprej? Rene: Jaz imam ravno ob tisti uri trening, a imam na televiziji izbiro časovnega zamika, tako da včasih pogledam za nazaj. Ne gledam pa pogostokrat. Tako ali tako vse zasledim na internetu prek Facebooka.

Vita: Jaz tudi ne gledam vsake oddaje, dogajanje sem nekaj časa spremljala, preostalo pa so mi povedali drugi. Zadnje dneve pa sem si ogledala nekaj oddaj, da sem videla, kaj se trenutno dogaja v Baru.

Kako to, da sta se odzvala povabilu? Rene: Jaz sem se na povabilo odzval iz osebnih razlogov. Mislim, da še nisem razjasnil vseh stvari.

Vita: Jaz pa sem se odzvala, ker vem, da bo tokrat vse potekalo bolj sproščeno. Nisem več tekmovalka, tako da se lahko zabavam in uživam. Malo pa sem se vrnila tudi iz osebnih razlogov.

Kako sta bila zadovoljna z izbiro prejšnjega tedna, ko so v Bar vstopili Eva, Danijel in Miloš? Vita: Meni je bilo všeč, da so se vrnili. Vsi trije se mi zdijo v redu ljudje, še posebej Danijel in Eva. Že zunaj smo se videli in vem, da sta v redu, tako da sem zadovoljna, da sta se tudi onadva odzvala povabilu.

Rene: Jaz sem se z Danijelom družil že v zasebnem življenju. Skupaj sva hodila po dogodkih in delala. Ostala sva v stiku. Tudi Eva se mi zdi zelo v redu, Miloša pa ne bom komentiral.

Ampak zunaj ste se družili z njim, kolikor vem. Vita: Ja, ampak to je bila samo ena skupinska fotografija. Ko si zunaj, greš žurat. Dobili smo se skupaj in se fotografirali. To je to. Nič drugega.

Rene: Jaz sem vesel, da je odšel, ker ga ne bi dolgo prenašal. Zdaj, ko ne tekmujem več za glavno nagrado, ga ne bi zmogel prenašati. Zadovoljen sem, da je odšel. Vedel sem, da če bo notri on, bi se lahko kaj zgodilo, ker včasih reče kaj takega, kar gre meni na živce.

Skupaj z Danijelom in Evo boste lahko podelili en minus in en plus. Kakšne kriterije bosta uporabila pri odločanju? Rene: Midva sva na različnih straneh. Vem, da Vita navija za tistega, za kogar jaz ne (smeh, op. p.).

Kakšni kriteriji bodo prevladali? Rene: Jaz bom Vito zvezal, šel stran ter podelil minus in to je to (smeh, op. p.).

Vita: Z Renejem imava različna mnenja. Navijava za različni osebi, ampak se bova oziroma se bomo že dogovorili.

Bosta bolj gledala na pridnost, delavnost ali na kaj drugega? Rene: Pridnost? Če je pridnost pospravljanje stanovanja, potem dobro … Pretvarjanje, da je dober natakar, pa ne bo pomagalo, ker nima pojma. Gledal bom na osebnost.

Vita: Tudi jaz bom verjetno gledala na osebnost. Delati znajo vsi. Tisti, ki niso znali, so že zunaj.

Gojita kakšne zamere do tekmovalcev, ki so še v igri? Rene: Ne. Zakaj bi gojil zamere? Saj vemo, zakaj smo se prijavili v ta šov. To ni resnično življenje, temveč resničnostni šov in poudarek je na šovu.

Rene, kakšen bo vaš odnos s Suzano zdaj, ko se vračate v Bar? Rene: Midva ne bova mela odnosa. Daleč od tega, kakršnega sva imela prej. Mislim, da mi nima kaj zameriti. Vemo, da ima rada moško pozornost. Jaz takega dekleta v realnem življenju ne bi imel. Meni ni všeč, da dekle skače po fantih, takega dekleta ne bom imel že zaradi svoje družine in navsezadnje tudi zaradi sebe. Imam zelo specifičen okus za dekleta, biti mora res po mojem okusu. V realnem življenju veliko dam na obnašanje in vzgojenost, tako da z njo nikoli ne bi bil. Tudi zdaj, ko prihajam nazaj, ne bo nič med nama.

Vita, ko ste obiskali barovce na Primorskem, ste se srečali in družili tudi s Tanjo, ki se je pozneje v izjavi malce norčevala iz vašega stila oblačenja oziroma izbire oblačil tisti dan. Kaj porečete na to in kakšen odnos sploh gojite do nje? Vita: To izjavo sem slišala po televiziji, z mano pa je sedel največji oblikovalec v Sloveniji in na Balkanu Marjan Krnjič, ki je kar znorel, ko je to slišal. Ni imel besed. Takoj sem dobila tudi nekaj klicev. Ljudje so mi povedali, da Tanja res ne more govoriti o mojem stilu. In s tem se strinjam. Naj raje malo sebe pogleda, to pa je tudi vse, kar bom rekla (smeh, op. p.).

Bosta taktizirala in pomagala svojemu favoritu do zmage oziroma finala? Rene: Ne, jaz ne bom nič taktiziral, zakaj bi? Saj se ne borim za glavno nagrado, jaz sem čisto brez skrbi, zdaj grem noter in bom užival. "Go with the flow."

Vita: Vsi vemo, da je moj favorit Emi, ne bom pa taktizirala. Upam, da zmaga, ampak s tem plusom in minusom ne moreš nikogar popeljati do zmage. Bom pa nekaterim bolj naklonjena kot drugim.

Se vama zdi, da so tekmovalci zdaj, ko se bliža finale, spremenili svoje obnašanje? Rene: Ne, mislim, da ne. Jaz nisem opazil nekih razlik v obnašanju od takrat, ko sem bil še del Bara, in zdaj, ko nisem več.

Vita: Ne, mislim, da so načeloma vsi taki, kakor so bili na začetku. Toda dlje ko so noter, bolj so sproščeni in več si upajo povedati na glas in v obraz. A značaj načeloma ostaja isti.

Koga se najbolj veselita po dolgem času spet videti? Rene: Danijela in Sanjo.

Torej upate, da danes (pogovarjali smo se pred izločilno oddajo, op. p.) Sanja ostane v Baru? Rene: Če bo na stolu s Črtom, ne bom nič rekel, ker se mi zdita oba v redu. Če bo na stolu s kom drugim, pa navijam za Sanjo.

No, druga izbira je samo še Ivona. Rene: Potem bi navijal za Sanjo.

Vita: Jaz se veselim videti Emija in tudi Danijela ter Evo, v nocojšnjem dvoboju pa navijam za Sanjo, če je na stolu s Črtom, sicer pa za Ivono.

Kakšen mora biti po vajinem mnenju zmagovalec? Dober gostinec ali dober zabavljač oziroma zanimiv za gledalce? Rene: Mislim, da oboje.

Vita: Na začetku sem mislila, da moraš biti zelo dober gostinec, zato sem se tudi prijavila. Toda ko sem spoznala Emija, se mi je tako prikupil, da sem gostinstvo dala na stran. Zdaj se mi zdi oboje pomembno oboje.

Kdo bo zmagal po vajinem mnenju in kdo si najbolj zasluži zmagati? Rene: Ne vem. Zmago privoščim Sanji in Črtu, kdo bo zmagal, pa ne vem.

Vita: Zmago privoščim Emiju, mislim pa, da se bo v finalu znašel s Črtom. Zmagati si zaslužita oba. Meni se zdi Črt super, je potencialni zmagovalec, a navijam za Emija.

Ne spreglejte