TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 3. 2010,
12.55

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 18. 3. 2010, 12.55

3 leta, 8 mesecev

Proprio – 1. mednarodni sejem nepremičnin in investicij konec marca v Ljubljani

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Kupci, prodajalci, najemniki in oddajalci nepremičnin, nepremičninski investitorji ter drugi pomembni akterji z nepremičninskega trga se bodo 26. in 27. marca 2010 srečali na Propriu.

Prvi in edinstven tovrsten sejem v Sloveniji se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V času gospodarske krize je trg nepremičnin v izjemno negotovem položaju. Kljub temu pa je to področje eno izmed najbolj dinamičnih in zanimivih v slovenskem gospodarstvu. Zato so organizatorji sejma nepremičnin in investicij Proprio, prepričani, da je takšno srečanje edina prava priložnost, da se vsi akterji, ki delujejo na nepremičninskem trgu, srečajo na enem mestu in zainteresirani javnosti ponudijo relevantne informacije s področja nakupa, prodaje, najema in obnove nepremičnin.

Na sejmu se bodo predstavili: nepremičninske agencije, investitorji, gradbena, geodetska in inženiring podjetja, arhitekturni biroji, banke, institucije javnega sektorja, storitvena podjetja ter druge organizacije, ki delujejo na nepremičninskem področju.

Obiskovalci, med katerimi pričakujejo kupce oziroma prodajalce stanovanjskih nepremičnin, počitniških objektov, poslovnih prostorov in investitorje, bodo tako imeli možnost iz prve roke dobiti informacije o ponudbi nepremičnin v Sloveniji in tujini ter spoznati podjetja, ki nudijo strokovno pomoč pri prodaji in nakupu stanovanjskih, industrijskih, trgovskih in turističnih objektov. Predstavljene bodo tudi energetsko varčne hiše, montažni objekti in ponudba stanovanjskih kreditov. Spoznati bo mogoče ponudbo izvajalcev adaptacij in sanacij, cenilcev nepremičnin ter komu je možno zaupati investicije, vodenje strokovnega in finančnega nadzora, zbiranje ponudb različnih izvajalcev ipd. Med razstavljavci bodo tudi tisti, ki nudijo celovito podporo investitorjem na področju gradnje, vzdrževanja, čiščenja nepremičnin, investiranja, projektiranja, revizije, nadzora idr.

V spremljevalnem izobraževalno-konferenčnem programu se bo predvsem v petek, 26. marca 2010, odvilo več zanimivih predavanj. The Slovenia Times pripravlja dva pogovora o položaju slovenskega nepremičninskega trga v mednarodnem merilu - petek, 26. marec, ob 12.30 uri: pogovor z gosti o internacionalizaciji slovenskega nepremičninskega trga. Spraševali se bodo, ali smo v Sloveniji ujeti v majhnost ali smo morda uspešna butična zgodba sredi Evrope; - petek, 26. marec, ob 14.00 uri: pogovor o tem, kako so tuja podjetja izkusila slovenski nepremičninski trg, s kakšnimi težavami so se soočala, in o tem, ali je slovenski nepremičninski trg morda res premajhen, da bi bil zanimiv za tujce.

Poleg tega bosta v petek, 26. marca 2010, potekala še dva dogodka: - ob 11.15 uri: predavanje revije za oblikovanje, arhitekturo in nove medije Klik o vrednotenju in certificiranju objektov, kar uporabniku zagotavlja nižje obratovalne stroške in zdravo bivalno okolje; - ob 15.30 uri: predstavitev, kako lahko posredniki in fizični uporabniki svojo nepremičnino z video posnetkom v pravi luči predstavijo preko spleta in tako laže nekoga prepričajo v njen nakup. Predstavitev bo pripravil spletni portal NepremicninskiOglasnik.com.

Več o programu sejma in o sodelujočih lahko preberete na: www.proprio.si (meni Za obiskovalce).

Ne spreglejte