SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Bitcoin je od začetka leta narasel za več kot 70 odstotkov!

Oglasno sporočilo

Bitcoin je v letu 2021 skočil za več kot 70 odstotkov, samo v oktobru je porastel za več kot 30 odstotkov.

Bitcoin_1 | Foto:

Fortrade je za vse, ki jih zanima, kako od doma trgovati s ceno bitcoina (tako imenovana pogodba na razliko, engl. CFD), ali pa si samo želijo razširiti znanje, pripravil brezplačni vodič "Kako trgovati s ceno bitcoina". Vodič je prilagojen vsem nivojem znanja in ga lahko prevzamete na spodnji povezavi.

30. septembra je predsednik ameriških federalnih rezerv (FED) izjavil, da FED ne namerava prepovedati kriptovalute niti jim ne nasprotuje.

19. oktobra je izšla novica, da bo prvi Bitcoin Futures Exchange fond v ZDA odobrila komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC). Priznanje SEC-a, da so kriptovalute neizogibne in jih je zato treba sprejeti na institucionalnem nivoju, je vplivalo na to, da je cena bitcoina dosegla rekordno mejo.

Bitcoin_2 | Foto:

Na drugi strani je v oktobru Banka Amerike začela raziskavo o digitalnih valutah, ki je pokazala, da so kriptovalute postale "prevelike", da bi jih institucionalni investitorji ignorirali. Investicijske banke so spremenile svoj pogled na kriptovalute, ki je bil prej bolj skeptičen.

V novembru je investicijska banka JP Morgan potrdila, da pričakuje, da se bo cena bitcoina dvignila na 146 tisoč dolarjev. Citibank predvideva, da bo bitcoin to leto dosegel vrednost 120 tisoč dolarjev. Prihodnost kriptovalut je videti izjemna, saj si vse več ljudi želi, da bi imelo te v lasti. Glede na to, da vse več znanih osebnosti in influencerjev, kot so Ashton Kutcher, Lionel Messi, Mike Tyson, Kanye West, kupuje kriptovalute, se rast bitcoina tako zdi neustavljiva.

Vir: Reuters, Marketwatch

Pogodbe za razliko (CFD-ji) so zapleteni instrumenti, ki zaradi vzvoda vključujejo visoko stopnjo tveganja, da hitro izgubite denar. 80 odstotkov računov majhnih vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmisliti morate o tem, ali razumete pogodbe za razliko in ali si lahko privoščite tveganje, da izgubite ves denar. Ne pozabite: izgubite lahko vse, vendar ne več od stanja na vašem računu za trgovanje. Ti produkti morda niso primerni za vse stranke, zato zagotovite, da razumete tveganja in poiščite neodvisen nasvet. To gradivo ne predstavlja ponudbe ali napeljevanja k nakupu kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema odgovornosti za uporabe teh informacij in za morebitne posledice. Ne podajamo zagotovil ali jamstev glede točnosti ali popolnosti teh informacij; posledično vsaka oseba, ki sprejema odločitve na podlagi teh informacij, to počne na lastno tveganje. Informacije na tej strani niso naslovljene na prebivalce ZDA, ali Belgija ter niso namenjene za distribucijo ali uporabo s strani katerekoli osebe v katerikoli državi ali pristojnosti, kjer bi bila takšna distribucija ali uporaba v nasprotju z lokalnimi zakoni ali predpisi.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Limited.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin