Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 11. 2017,
9.07

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Natisni članek

Sobota, 18. 11. 2017, 9.07

6 let, 5 mesecev

Kristjan: Najprej si bom privoščil pico #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80
kristjan | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Kristjan po šestih tednih odhaja iz šova The Biggest Loser Slovenija. Kaj bo prva stvar, ki jo bo naredil ob odhodu iz šova in zakaj nekaj ga Henrik ne mara.

Tekmovalci v šov seveda pogrešajo številne stvari, najbolj pa hitro hrano in prigrizke, ki so jim bili v domačem okolju vedno na voljo. Kristjan ni skrival, da si bo po odhodu iz šova privoščil nekaj takšnega, kar dietetičarki Katji zagotovo ne bi bilo po volji. "Najprej si bom privoščil eno pico," je v smehu dejal v prvem intervjuju po izpadu iz šova.

Shujšal bo še 30 kilogramov

A za zdaj obljublja, da ne bo nadaljeval v takšnem slogu, saj si želi izgubiti še kar lepo število kilogramov, ker si želi uresničiti svoj veliki cilj. Kristjan ima pred sabo jasen cilj: zgraditi lasten zid smrti, na katerem bo s pomočjo vrhunsko predelanega dirkalnika premagal gravitacijo. Do tega podviga mora izgubiti še kar nekaj kilogramov, a je odločen, da mu bo slej ko prej uspelo. "Za svoj projekt moram brez pardona shujšati še dodatnih 30 kilogramov," je odločen v svoji nameri Kristjan.

Pri Nataši na treningu ni bilo popuščanja in včasih so bili napori na meji še mogočega. Kljub vsemu pa je trenerki hvaležen za vse, kar ga je naučila, kljub temu, da mu vedno ni bilo najlažje. Po odhodu Robija je na treningu prevzel vlogo motivatorja.

"Najbolj sem bil v šoku prva dva tedna, takrat je bilo res težko," je priznal Kristjan.

S Henrikom sta imela več kratkih stikov

V šovu se je večkrat sporekel s samosvojim Henrikom, enkrat sta fanta celo fizično obračunala in takrat je strasti poskušal umiriti Iztok, ki je Henriku predlagal, da naj se Kristjana kar čim bolj izogiba. Kasneje sta imela še nekaj besednih obračunov, a Kristjan po odhodu iz šova do njega ne goji nobene zamere.

"Henrik je ena samosvoja oseba, nisem imel pa nič osebnega proti njemu," je dodal po odhodu.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte