Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 3. 2023,
8.59

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

ženska Planet 2 nogomet Planet 18 Planet TV

Četrtek, 9. 3. 2023, 8.59

1 leto, 1 mesec

Planet 18

Nogometašice se vračajo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Najboljše nogometašice v slovenskih klubih se konec tedna po zimskem premoru vračajo na zelenice. Nadaljuje se namreč slovenska ženska nogometna liga Triglav Zdravje, ki jo bomo tako kot jeseni tudi v spomladanskem delu podrobno spremljali na Planet 2

Planet 18
Planet TV Pred nami so nove podražitve #video

V vsakem krogu si bodo gledalci na našem drugem programu ogledali po eno tekmo v živo. Začnemo v soboto, 18. marca, s prenosom tekme v Ajdovščini med Primorjem in Cerkljami, potem pa v 14. krogu sledi prenos derbija med Olimpijo in Radomljami. No, nogometašice iz Radomelj bodo na delu že ta konec tedna, ko bodo spomladanski del odprle proti nogometašicam Mure. Ja, to je novo ime aktualnih prvakinj po združitvi Pomurja s klubom iz Murske Sobote. 

Planet 18 | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

Nogometašice Pomurja oziroma po novem Mure so bile jeseni izjemne, na 12 tekmah so 12-krat zmagale, dosegle so kar 135 golov, prejele pa jih le tri. Pogled na lestvico priča, da so si priigrale lepo prednost pred najbližjimi zasledovalkami, igralkami Olimpije, ki na drugem mestu zaostajajo za osem točk. Pomurke so dobile oba derbija z zmajčicami, z njimi se bodo do konca prvenstva srečale še dvakrat. In tudi zaradi tega naše sogovornice poudarjajo, da boj za naslov prvaka še ni odločen.

Da bodo pomlad v slovenski ženski nogometni ligi Triglav Zdravje in s tem tudi naši prenosi na Planet 2 zanimivi, bo poskrbel sistem tekmovanja. Klubi se bodo po 14. odigranem krogu razdelili na zgornji in spodnji dom, tako se bodo štiri najboljše ekipe v ligi za prvaka pomerile v dvokrožnem sistemu, vsaka še po dvakrat z vsako. Pred nami je torej še veliko derbijev in zanimivih bojev najboljših nogometašic v slovenskih klubih.

Danes v informativni oddaji Planet 18 ne zamudite: kdo bo kazensko preganjal Luko Mesca? Kdo je favorit za novega evropskega komisarja? Kako obsežna bo Lekova investicija v Lendavi? Več ob 18. uri na Planetu.
Planet 18
Planet TV Kako neodvisna je stranka NSi? #video
Planet 18
Planet TV Kemis dobil gradbeno dovoljenje, domačini na nogah #video
Planet 18
Planet TV Prvič v življenju sem doživela občutke smrti #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

 

Ne spreglejte