Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 10. 2021,
13.05

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00

Natisni članek

Četrtek, 21. 10. 2021, 13.05

2 leti, 6 mesecev

V ALEJI in Cityparku vam z malo sreče v celoti povrnejo nakup, zagotovljena tudi zabava za otroke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00

ALEJA in Citypark ponovno presenečata. Tudi v tem tednu bodo obiskovalci omenjenih nakupovalnih središč uživali v prav posebnem dogajanju, s sodelovanjem v nagradni igri pa se bodo lahko razveselili tudi bogatih nagrad.

Aleja | Foto:

Od četrtka, 21. oktobra, do sobote, 23. oktobra, v središčih poteka akcija 72 ur norih avantur. Obiskovalce tako čakajo številni popusti in ugodnosti v skupno več kot 200 trgovinah in lokalih.

Če ste rojeni pod srečno zvezdo, vam lahko v obeh središčih poleg popustov povrnejo celo nakup. Sodelovanje v nagradni igri "Jackpot" si zagotovite z računom v vrednosti nad deset evrov. Račun iz katerekoli trgovine ali lokala v središčih tako velja za aktivacijo igralnega avtomata Jack, ki vas v ALEJI čaka na osrednjem prireditvenem prostoru, v Cityparku pa na glavni nakupovalni ulici. "Srečneži" lahko prejmejo povrnjen nakup v obliki darilnih bonov Desetak. Pestrega dogajanja in ponudbe nikakor ne smete zamuditi, saj bodo tako v Cityparku kot tudi v ALEJI povrnili nakupe v skupni vrednosti kar deset tisoč evrov.

V soboto, 23. oktobra, vas v našem največjem in tudi v najmodernejšem nakupovalnem središču pričakuje zanimiva popestritev za otroke. Mare Čare in Klovn Jaka bosta zabavala vaše malčke v Cityparku, v ALEJI pa vas čaka pester zabavni program s pantomimo in čarovnijami ter glasbena spremljava s priljubljenim DJ-jem.

Citypark | Foto:

Konec tedna pa lahko nadaljujete v ALEJI, kjer za vas vsako nedeljo pripravljajo tudi pestro dogajanje. V nedeljo, 24. oktobra, si tako lahko z najmlajšimi ogledate gledališko predstavo z naslovom Cesarjev slavec, se razvajate s kulinaričnimi mojstrovinami Jake Mankoča v restavraciji Vino in ribe ter z DJ Perom uživate v glasbi 80. in 90. let.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32 tisoč m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, z ALEJO SKY, ki ima bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil na zdaj, "car sharing", postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. V letu 2021 je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado Global RLI Award v kategoriji Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje. Več informacij na www.aleja.si.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 19. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot devet milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Naročnik oglasnega sporočila je EUROMARKT CENTER D. O. O.

Ne spreglejte