SiolNET. Planet TV Novosti
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V ALEJI in Cityparku vam z malo sreče v celoti povrnejo nakup, zagotovljena tudi zabava za otroke

0,00

termometer

ALEJA in Citypark ponovno presenečata. Tudi v tem tednu bodo obiskovalci omenjenih nakupovalnih središč uživali v prav posebnem dogajanju, s sodelovanjem v nagradni igri pa se bodo lahko razveselili tudi bogatih nagrad.

Aleja

Od četrtka, 21. oktobra, do sobote, 23. oktobra, v središčih poteka akcija 72 ur norih avantur. Obiskovalce tako čakajo številni popusti in ugodnosti v skupno več kot 200 trgovinah in lokalih.

Če ste rojeni pod srečno zvezdo, vam lahko v obeh središčih poleg popustov povrnejo celo nakup. Sodelovanje v nagradni igri "Jackpot" si zagotovite z računom v vrednosti nad deset evrov. Račun iz katerekoli trgovine ali lokala v središčih tako velja za aktivacijo igralnega avtomata Jack, ki vas v ALEJI čaka na osrednjem prireditvenem prostoru, v Cityparku pa na glavni nakupovalni ulici. "Srečneži" lahko prejmejo povrnjen nakup v obliki darilnih bonov Desetak. Pestrega dogajanja in ponudbe nikakor ne smete zamuditi, saj bodo tako v Cityparku kot tudi v ALEJI povrnili nakupe v skupni vrednosti kar deset tisoč evrov.

V soboto, 23. oktobra, vas v našem največjem in tudi v najmodernejšem nakupovalnem središču pričakuje zanimiva popestritev za otroke. Mare Čare in Klovn Jaka bosta zabavala vaše malčke v Cityparku, v ALEJI pa vas čaka pester zabavni program s pantomimo in čarovnijami ter glasbena spremljava s priljubljenim DJ-jem.

Citypark

Konec tedna pa lahko nadaljujete v ALEJI, kjer za vas vsako nedeljo pripravljajo tudi pestro dogajanje. V nedeljo, 24. oktobra, si tako lahko z najmlajšimi ogledate gledališko predstavo z naslovom Cesarjev slavec, se razvajate s kulinaričnimi mojstrovinami Jake Mankoča v restavraciji Vino in ribe ter z DJ Perom uživate v glasbi 80. in 90. let.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32 tisoč m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, z ALEJO SKY, ki ima bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil na zdaj, "car sharing", postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. V letu 2021 je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado Global RLI Award v kategoriji Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje. Več informacij na www.aleja.si.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 19. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot devet milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Naročnik oglasnega sporočila je EUROMARKT CENTER D. O. O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin