SiolNET. Planet TV Novosti
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Casali kroglice "Shot of the Year" 2020: rum-kokos-pomaranča

Naj vas razvaja rum-kokos-pomaranča

0,01

termometer

Kroglice rum-kokos Casali na policah z bomboni že vrsto let skrbijo za sladko zabavo. Letos bodo to pisano ponudbo še dodatno popestrili s posebno izdajo kroglic »Shot of the Year« z okusom rum-kokos-pomaranča, ki bodo letos poskrbele za svež veter sladkih okusov.

Posebna izdaja kroglic rum-kokos s pomarančo. Posebna izdaja kroglic rum-kokos s pomarančo.

Sadni okus po pomaranči in pravi rum iz sladkornega trsa bosta poskrbela, da bodo vaše brbončice zaplesale ob tem posebnem priboljšku eksotičnih okusov.

Kot vse Casalijeve rumove kroglice, bo tudi omejeno izdajo proizvajala tovarna v Wolkersdorfu v Spodnji Avstriji. Izdelavo bi skorajda lahko opisali kot umetniško ustvarjanje. Predoblikovane kalupe napolnijo s tekočino, ki vsebuje alkohol. Na zunanji strani teh kalupov se začnejo tvoriti kristali, ki ustvarijo lupino iz belega ruma. Te lupine nato »povaljajo« v tako imenovanih premaznih posodah, kjer jih oblijejo s čokolado. Celotni postopek priprave od oblikovanja do pakiranja traja približno 8 do 11 dni, saj morajo kroglice počivati, da se ustrezno kristalizirata sladkor oz. kokosovo maslo v čokoladi. Čokolada za ta okrogli posladek je pridobljena iz kakavovih zrn s 100-odstotno certificiranim trajnostnim izvorom.


Naročnik oglasne vsebine je JOSEF MANNER, D.O.O.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin