SiolNET. Planet TV Bar
1,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Vulgarni pogovori v Baru #video

1,83

termometer

Bar
Foto: Planet TV

Videti je, da spolna abstinenca, ki jo po sili razmer prakticirajo barovci, načenja tudi tiste najmočnejše. Med Kristianom in Matejem se je namreč vnela nič kaj okusna debata o sramnih dlakah in hitrem seksu na stranišču lokala.

Tekmovalci so že nekaj tednov v Baru in sploh moški del ekipe očitno začenja pogrešati seks. Tako se je med Kristianom in Matejem vnela zanimiva razprava o tem, ali bi se na stranišču lokala na hitro predala strastem, če bi se pokazala priložnost oziroma če bi jima to ponudila kakšna voljna obiskovalka.

Debata je postopoma postala še bolj vulgarna, vanjo pa se je na neki točki vključila tudi Tea. Besede je tekla o tem, ali bi Matej in Kristian spala z žensko, ki nima pobritih intimnih delov.

"Matej, a če bi zdaj prišla ena sem v Bar in bi ti rekla, da gresta na stranišče, ne bi šel?" je najprej zanimalo Kristiana, ki mu je Tea takoj nato zastavila še bolj nenavadno vprašanje. Hotela je vedeti, kako pa bi on ravnal, če bi se pred njim pojavila neobrita ženska.

Do kakšnih zaključkov so barovci prišli pozno ponoči, preverite v spodnjem videu. Še več zanimivega dogajanja pa ne zamudite že jutri v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Katarina Planet TV To je Katarina povedala po obstanku v šovu #video Bar - Tea in obiskovalec Planet TV Vroča razprava barovke Tee in njenega skrivnostnega obiskovalca #video BAR oddaja v živo Planet TV Anja: Odhajam z dvignjeno glavo #video #intervju Bar - Sandi in Katarina Planet TV Sandi užaljen, ker Katarina ni hotela delati uro dlje #video BAR oddaja v živo Planet TV Tekmovalci razočarani, domov odhaja Anja!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 50
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin