Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 10. 2018,
21.57

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,11

Natisni članek

bar Bar na Planetu resničnostni šov resničnostni šov Bar šov

Sobota, 20. 10. 2018, 21.57

5 let, 6 mesecev

Bar na Planet TV

Tekmovalci razočarani, domov odhaja Anja!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,11
BAR oddaja v živo | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Vrtiljak čustev v Baru nam je v preteklem tednu postregel s solzami, smehom, iskrenimi priznanji in tudi prepiri. Boj za 50 tisočakov na tej točki tekmovanja postaja vedno bolj intenziven, kar je bilo mogoče čutiti tudi med tekmovalci. Čeprav so tekmovalci izrazili željo, da ostane Anja, ste odločali gledalci in posloviti se je morala plavolaska. Katarina na razočaranje tekmovalcev ostaja, deležna ni bila niti enega aplavza.

Katarina: Vsakemu povem, kar mu gre

Na podeljevanju plusov in minusov so tekmovalci na prvi vroči stol posedli Katarino. Kot razlog so navedli njeno nezadovoljivo in nekakovostno delo. To jo je seveda ujezilo. Katarina je pri pogovoru z Jasno takoj povedala, da sama na obrazu nima maske in da ve, da svoje delo opravlja korektno. Meni, da so obtožbe zgolj posledica tega, da preostalim karakterno ne ustreza. Sandi se s tem ni strinjal. Še vedno je mnenja, da zna dobre kave kuhati že od začetka, zato se od nje pričakuje, da bo konstanta. Anja, ki jo je s težkim srcem na drugi vroči stol posedel ravno Sandi, pa je na Domnova vprašanja odgovorila zaskrbljeno, saj je menila, da ji v kratkem času ni uspelo pokazati vsega, kar zna. 

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Bar na Planet TV
Planet TV Dal bo kar 500 evrov, da Katarino spravi iz šova #video

Najdaljši prepir v zgodovini resničnostnih šovov

Brez vsesplošnega prepira med barovci, ki je trajal kar tri ure, seveda ni šlo. Na plan so prišli vsi nerazrešeni očitki iz preteklosti, ki so jim še ležali na duši. Začelo se je z odhodom Noemi, ki je odšla zaradi domnevnega pomanjkanja podpore med tekmovalci in Matejeve izdaje. Matej je svojo potezo v oddaji v živo branil. Pojasnil je, da se Noemi nikoli ni postavljal po robu in da mu ni povsem jasno, kaj mu je zamerila. Katarina je povedala, da razlogi, ki jih ni hotela komentirati, obstajajo in da Noemi razume. Nadaljevalo se je s soočenjem s Katarino. Ta naj bi bila kriva za vedenje svojih podpornikov, ki se spravljajo na preostale tekmovalce in jih žalijo. Vsi so se postavili proti Katarini in prepir se je nadaljeval v nedogled. Katarina se je zagovarjala z izjavo, da je le povedala svoje mnenje. Ni hotela, da bi prepir dosegel take razsežnost. Ne opravičuje pa tega, da je vsem povedala to, kar jim gre, saj je to del njene osebnosti.

Kristian družine ni hotel vpletati

Tema pogovora se je nenehno vračala k dejanjem Katarininih podpornikov, ki so z neprijetnimi gestami, zvoki in obnašanjem poniževali preostale tekmovalce. Izpostavljena sta bila predvsem Maruša, ki so jo gostje, Katarinini prijatelji, oponašali s prašičjimi zvoki, in Kristianov oče, v katerega naj bi dlje časa strmel neki moški. Kristian se v podrobnosti ni hotel spuščati, ker svoje družine noče vpletati. Ostalo je pri tem, da se bodo o teh zadevah pomenili med sabo in da naj se o tem ne govori več. 

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Gregorja razganjalo od čustev in ponosa

Gregorjeva ideja, da za dobrodelne namene zbirajo športne rekvizite in drese, je obrodila sadove, priprave na licitacijo dobro napredujejo in beseda je segla zares daleč. Dogodek bo decembra, do takrat pa vrednost športne opreme samo še raste.

Novi vodji pod drobnogledom

Od Sandija in Mateja je Emi že na začetku pričakoval zelo veliko. Matej je svojo izkušnjo opisal kot težko, ker je bil zaradi velikih pričakovanj precej pod pritiskom. Sandi je Jasni in Domnu pojasnil, da se je tokratno vodenje razlikovalo od prvega v tem, da je bilo manj dela, je bilo pa več težav z usmerjanjem tekmovalcev. Komunikacija med sodelavci namreč ni taka, kot bi morala biti. Emi je za oba povedal, da ga nista razočarala in da sta izpolnila vsa pričakovanja. Ocenil je tudi splošno poslovanje Bara in povedal, da Bar raste, kar pomeni, da se izboljšujejo. A zmagovalec je lahko samo en - boljši zaslužek je imela bela, Matejeva skupina. Poleg varnosti pred nominacijami jo čaka izlet v vinsko klet v Šmarje pri Kopru.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Podelili tudi imuniteto

Kljub nesoglasjem so tekmovalci našli čas za osebne izpovedi, dobro energijo, smeh in zabavo. Za tedenski izziv so se v četrtek zvečer prelevili v modele in na modni brvi v lokalu nosili kreacije Jasmine Gregurič, znane kot Jessy Fashion Design. Jasmina je v oddajo prinesla tudi njihove profesionalne fotografije in jim jih dala za spomin. Z najboljšim nastopom je navdušila Katarina in si prislužila tedensko imuniteto. Tako v Baru ostaja še najmanj dva tedna. 

Bar je kljub veliki želji, da ostane, zapustila Anja. Več o njenem odhodu pa kmalu na Planetu. 

 

Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
Bar - Kristian in Tea
Planet TV Kristianovo šokantno priznanje: Jaz sem v šov moral priti #video
bar - Katarina in Andrijana
Planet TV Andrijana Starina Kosem skovala taktiko za hčer: Imuniteto podeli Maruši #video
Ne spreglejte