SiolNET. Planet TV Bar
5,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Barovci šokirani nad velikostjo sotekmovalkinega dekolteja #video

5,02

termometer

nedrček

Barovci so v stanovanju in med seboj vedno bolj sproščeni. Radi se pozabavajo na račun drug drugega, kar sprejmejo z nasmeški na obrazu, brez zamer in dolgih nosov. Tokrat sta bila na njihovem radarju Maruša in njeno oprsje. Marušin velik modrček je oblekla Noemi, potoval pa je tudi po moških glavah.

Ležerno dopoldne so barovci preživeli na kavčih, se sprehajali po stanovanju, pekli pico, se lepo najedli in tudi veliko pogovarjali. Vendar brez vragolij ni šlo. Sandi, nova stanovalka Anja, Gregor in Noemi so si privoščili malce smeha in zabave na račun Marušinega modrčka.

Radovednost pa nima meja. Nedrček je potoval tudi po glavah. Po čigavih in kakšne so bile reakcije, preverite v nocojšnji oddaji Bar ob 21. uri na Planetu.

Marušino oprsje je bilo že večkrat tema pogovora, saj bujnosti res ne more prikriti. Noemi je v šali iz kopalnice prinesla Marušin modrček in z njim opletala po dnevni sobi. Vsi so se spraševali, katere velikosti je, in ugotovili, da je 80 G – torej res velik. Iz radovednosti ga je Noemi oblekla in vsi so bruhnili v smeh. Čeprav ima že Noemi precej pokazati, se je v Marušinem belem modrčku skoraj izgubila.

Resničnostni šov Bar si lahko ogledate vsak dan od torka do sobote ob 21. uri na Planetu.
  Bar - Noemi oprsje Planet TV Barovka razkrila: Imam umetno oprsje, a po posegu so se pojavile težave #video Bar - Maruša Planet TV Kaj imajo barovci povedati o Maruši za njenim hrbtom? #video sandii Planet TV Barovec Sandi: Ljubeznivosti nikoli nisem bil deležen …

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 26
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin