SiolNET. Planet TV Bar
2,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Gregor: Še vedno stiskam odišavljeno blazino #video

2,85

termometer

gregor in crnolaska

Gregor, ki ga zadnje dni močno mučita glavobol in bolezen, je zdravilo našel pri svojem dekletu. Skupaj z dvema prijateljema ga je obiskala v baru in parček si je ves čas izmenjeval ljubeče poglede in nežne poljube. A črnolasko muči nekaj vprašanj.

Gregor, ki prej ni imel sreče z dekleti, saj so njegove pretekle zveze trajale največ en mesec, si zdaj želi, da bi se trenutna ljubezen razvila v dolgo in uspešno razmerje. Ob srečanju s kodrolasim dekletom v baru smo opazili, da se imata zelo rada.

Ves čas sta se držala za roke, se smejala, si izmenjevala poljube in dotike ter se ljubeče pogovarjala. Njo je zaskrbelo, ker je Gregor bolehen in ima slab glas, zato mu je posvečala še toliko več pozornosti. Njemu je vsa pozornost godila in videti je bilo, da je za trenutek izginil tudi glavobol. Priznal ji je, da vsak večer objame blazino, ki jo je odišavila, in se spomni nanjo.

V videu Gregor ob ljubkovanju in izmenjevanju ljubezni kar žari.

Po dolgem klepetu ob kavi sta se umaknila na zrak in njegova črnolaska je malce spremenila temo pogovora. Imela je kar nekaj skrbi v zvezi z njegovim bivanjem v Baru in odnosi s tekmovalci.

Kaj črnolaso dekle najbolj skrbi in o čem sta se z Gregorjem pogovarjala, pa si poglejte v oddaji Bar na Planetu ob 21. uri.
emi in erik Planet TV Huda kri v Baru: Emi "popenil" na Erika #video BAR SOBOTA 22092018 Planet TV Barova romanca končana, domov odhaja Žiga BAR SOBOTA 22092018 Planet TV Izpadli barovec Žiga v prvem intervjuju: Čakal bom na Laro #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 63
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin