SiolNET. Planet TV Bar
1,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Danijel Popović: Ni vse v denarju!

1,02

termometer

danijel popović |  | Foto:

Danes bo za barovce prav poseben dan. Zvečer bo v Baru namreč oživela ideja o dobrodelnosti, o kateri je govor že od dobrodelnega tedna naprej. Licitirali bodo športne rekvizite vrhunskih slovenskih športnikov, večer bo zaključil Danijel Popović, pomagate pa lahko tudi vi! Preverite, kako. 

Danes bo ob 20. uri na Kongresnem trgu 3 potekala dobrodelna licitacija, ki se je lahko udeležite tudi sami. Nastopajoči večera bo Danijel Popović, ki pravi, da ni vse v denarju, in je v duhu dobrodelnosti ponudil nastop brez plačila.

''Ko so nas povabili na sestanek in je beseda stekla o dobrodelni licitaciji, nisem razmišljal in sem takoj ponudil brezplačen nastop, saj sem bil tudi sam mlad in vem, kako je biti brez denarja. Poleg tega pa izredno cenim in spoštujem slovenske športnike, in če oni donirajo nekaj, kar jim ogromno pomeni, bom tudi jaz. Kadar gre za humanitarno stvar, se mi zdi normalno, da sem humanitaren tudi sam. Bom pa tudi barovcem prihranil kakšen evro, saj vidim, da se trudijo,'' se je razpisal Danijel in na koncu še dodal, da bi več glasbenikov moralo razmišljati v tej smeri. 

Na licitaciji, ki bo potekala danes, 2. novembra, ob 20. uri, lahko sodelujte tudi vi. Izkupiček licitacije bo šel dobrodelnima organizacijama Anina zvezdica in Rdeči noski.

Sam pravi, da najraje pomaga otrokom in družinam v stiski, vendar je mnogokrat razočaran, ker se je že izkazalo, da so organizatorji ves zbrani denar pospravili v svoj žep. To ga žalosti, zato je toliko bolj vesel, ko doživi nekaj takega, kot bodo danes pripravili barovci. Ve, da bo pristno in iz srca, in upa na visok izkupiček. 

Poleg tega obljublja tudi lep koncert. Nastopanja še nima dovolj, saj živi za glasbo. Ob vprašanju, česa ima v življenju že preveč, pa je brez obotavljanja odgovoril: ''Obnašanja do planeta Zemlje in bitij na njem.'' A kljub temu bo z velikim veseljem še vedno zapel svojo Džuli, hkrati pa ponudil še svoje druge zabavne uspešnice, na katere je zelo ponosen in s katerimi bo naredil pravi žur, saj je to nekaj, kar resnično obvlada. 

Spremljajte resničnosti Bar na Planetu od torka do petka ob 22.30. Vsako soboto pa si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-ekranom ali v Baru na Kongresnem trgu 3. Ne zamudite. 
  Bar na Planet TV Planet TV V Baru dobrodelna licitacija rekvizitov vrhunskih slovenskih športnikov #foto BAR oddaja v živo Planet TV Pozor: Bar na Planetu ob drugi uri! Bar Planet TV Postanite del občinstva sobotne oddaje v živo #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 141
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin