SiolNET. Novice Slovenija
5,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zdenka Čebašek-Travnik ne bo odstopila

5,28

termometer

Zdenka Čebašek Travnik
Foto: STA

Novoizvoljena predsednica Zdravniške zbornice Slovenije Zdenka Čebašek Travnik je, potem ko so zaradi njene zahteve po višji plači odstopili trije člani izvršilnega odbora zbornice in njeni najožji sodelavci, sinoči dejala, da ne bo odstopila.

Kot je povedala za Pop TV, kljub odstopu Irene Manfredo, Bojane Pintar in Zdenka Šalde preostali člani njene najožje ekipe ostajajo z njo. Prav tako preostali člani izvršilnega odbora zbornice na petkovi seji niso problematizirali njene plače, je še dejala.

Kot smo že poročali, je Čebašek Travnikova zahtevala dvig plače z osem na deset tisoč evrov bruto. Na zbornici so v ponedeljek pojasnili, da njena plača še ni določena, in dodali, da je predlog za izračun plače narejen na enakih osnovah kot za pretekla dva mandata.

Čebašek Travnikova bo izjavo o višini svoje plače podala po podpisu pogodbe. Za Pop TV je sinoči navedla le, da se bo delu na zbornici posvečala v celoti in da se je drugim službam odpovedala. Prepričana je tudi, da bo dobra predsednica zbornice.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 251
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin