Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 10. 2013,
8.47

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 1. 10. 2013, 8.47

6 let, 7 mesecev

Splošna pravila in pogoji interaktivne akcije "Vprašaj strokovnjaka"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na mediju Planet Siol.net bodo od 1.10. do 19. 10. 2013 objavljene vse informacije o akciji Vprašaj strokovnjaka, kjer lahko uporabniki zastavijo želeno vprašanje Petrolovemu strokovnjaku.

TSmedia, d.o.o., z namenom promocije medija Planet Siol.net (www.siol.net) organizira interaktivno akcijo "Vprašaj strokovnjaka". V akciji lahko sodelujete prek medija Planet Siol.net (www.siol.net), in sicer v času od 1.10. 2013 do 19. 10.

S temi pravili in pogoji TSmedia, d.o.o., določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v akciji "Vprašaj strokovnjaka".

1. Definicije Ponudnik poti je TSmedia, d.o.o., preko katerega poteka dostop do interaktivne akcije. Uporabnik storitve ponudnika poti uporablja v skladu s pravili in pogoji ponudnika poti. Ponudnik poti zagotavlja pot za prenos podatkov in je odgovoren za delovanje, organizacijo in izvajanje akcije.

Medij Planet Siol.net (www.siol.net) je medij, dostopen preko svetovnega spleta in v lasti izdajatelja – TSmedia, d.o.o. Organizator interaktivne akcije je TSmedia, d.o.o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana. Soorganizator Petrol d.d., Ljubljana.

Uporabnik je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki lahko dostopa do spletnega naslova http://www.siol.net. Vsak uporabnik, ki posreduje svoje vprašanje Petrolovemu strokovnjaku soglaša, da se njegovi podatki (ime in priimek, elektronska pošta) posredujejo organizatorju in soorganizatorju akcije in da so seznanjeni s pravili in pogoji interaktivne akcije "Vprašaj strokovnjaka".

S sodelovanjem v akciji uporabnik privoli, da se njegovi osebni podatki vključijo v zbirko podatkov o uporabnikih in naročnikih podjetja TSmedia, d.o.o.; da se ti podatki obdelujejo za potrebe tržnih raziskav, katerih izvajalec ali naročnik sta TSmedia, d.o.o. in Petrol d.d., Ljubljana ter da se uporabljajo za neposredno trženje po elektronski pošti na navedeni e-poštni naslov ter preko SMS/MMS sporočil na navedeno telefonsko številko; pri čemer gre lahko za trženje blaga in storitev, ki jih ponuja TSmedia, d.o.o., kot tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane s TSmedia, d.o.o. Podjetje TSmedia, d.o.o. se zaveže, da v razmiku 30 dni ne bo poslalo več kot 7 elektronskih sporočil in ne več kot 4 SMS/MMS sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošiljata TSmedia, d.o.o. in Petrol. Uporabnik lahko to privolitev kadar koli trajno ali začasno prekliče, in sicer na način: za prejemanje elektronskih sporočil, s klikom na povezavo »Odjava«, ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila ali, za prejemanje SMS sporočil s poslanim SMS sporočilom z vsebino »Odjava« na telefonsko številko 3131.

2. Pravila, pogoji in potek V akciji lahko sodelujejo vsi uporabniki, ki bodo v času trajanja akcije preko modula posredovali vprašanje Petrolovemu strokovnjaku.

Ko bo strokovnjak odgovoril na zastavljeno vprašanje, bo uporabnik o tem obveščen po elektronski pošti.

Vsi odgovori in vprašanja bodo sproti objavljeni tudi na spletni strani www.siol.net

V akciji lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki so državljani Republike Slovenije.

Interaktivna akcija "Vprašaj strokovnjaka" poteka na ozemlju Republike Slovenije.

4. Ostalo Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z akcijo "Vprašaj strokovnjaka" in niso urejena s temi navodili, daje ustrezna tolmačenja komisija. Vse odločitve komisije so dokončne in nanje ni mogoča pritožba.

Organizator akcije "Vprašaj strokovnjaka" hrani dokumentacijo v zvezi z organizacijo in izvedbo akcije natečaja na naslednji način:

• vse podatke uporabnikov, ki bodo poslali vprašanja, hrani na ustrezen način še eno leto. • podatki uporabnika ne bodo uporabljeni v nikakršne druge namene, razen tistih, omenjenih v prvi točki pravil in pogojev.

Po poteku zgoraj navedenih rokov organizator podatke v elektronski obliki ustrezno trajno izbriše.

Organizator akcije "Vprašaj strokovnjaka" se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

5. Odgovornost in reklamacije Organizator akcije ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja ali na omrežjih pogodbenih partnerjev organizatorja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah. Organizator akcije in ponudnik poti nista odgovorna za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.

Vsem sodelujočim v akcije sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu trendi@tsmedia.si

6. Končne določbe Organizator akcije "Vprašaj strokovnjaka" lahko spreminja pogoje sodelovanja v akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje. V času trajanja akcije "Vprašaj strokovnjaka" so pravila na vpogled udeležencem na www.siol.net.

Ne spreglejte