SiolNET. Novice Slovenija
4,30

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Našli poškodovano vozilo direktorja AVP Velova

4,30

termometer

Igor Velov
Foto: Ana Kovač

V Stražišču pri Kranju so danes opazili vidno poškodovano vozilo agencije za varnost prometa (AVP), ki ga ima v stalni uporabi direktor agencije Igor Velov. Policisti o zadevi še vodijo postopek in zbirajo obvestila. Kot na spletu poroča časnik Dnevnik, naj bi policisti Velova dlje časa neuspešno iskali, eni od novinark pa se je oglasil pri zdravniku.

Vozilo ima po poročanju časnika vidno poškodovan zadnji odbijač, poškodovano je tudi sprednje desno kolo, tako da ni vozno. Opazili naj bi ga zaposleni na pošti v Stražišču.

Na Policijski upravi (PU) Kranj so za medije pojasnili, da so preverjali informacijo o nastanku materialne škode na enem od vozil v okolici Kranja. "Vozilo je bilo parkirano na parkirišču, zaklenjeno in brez voznika. Z uporabnikom vozila so policisti že govorili. Preverjali so nastanek dveh poškodb na vozilu. V poškodbi na zadnjem delu vozila gre po trenutno zbranih obvestilih za staro poškodbo, poškodba na sprednji pnevmatiki pa naj bi nastala danes. Glede na trenutno znane okoliščine policisti poškodbo pnevmatike obravnavajo kot dogodek, ne kot prometno nesrečo. Policisti o zadevi še vodijo postopek in zbirajo obvestila," so sporočili.

Avtomoto Igor Velov zdaj tudi uradno direktor agencije za varnost prometa

Na AVP so v zvezi z domnevno nesrečo za STA navedli, da podatkov o dogodku nimajo. Po njihovem pojasnilu je Velov danes na dopustu. So pa potrdili, da je poškodovano vozilo v lasti agencije in v stalni tako službeni kot zasebni uporabi direktorja.

Po poročanju Dnevnika je sicer ena od novinark z Velovim prišla v stik, ko ga je povprašala za mnenje o neki drugi temi, povezani z državnim svetom. V približno minuto dolgem pogovoru ji je dejal le, da je pri zdravniku in da komaj stoji, še navaja spletni Dnevnik.

Komentarji

20

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • taubi / 21.05.2019. ob 19:59 +11 - 1

  Kaj imata skupnega ex župan Trilar in Velov? Oba izhajata iz Zares-a! Oba sta v javni upravi! Oba po Stražišču pijana razsajata z avtomobili! In nobeden od njiju ni "nič kriv"!

  +11 - 1
 • Zgodovinar_69 / 21.05.2019. ob 19:39 +8 - 1

  Velov je baraba in pijanec. Cel Kranj to ve. Vprašajte ga kako je denar agencije skanaliziral za lokalne volitve za svojo listo. Pa kako dodatno pere denar preko ženinega s. p. - ja. Ženo ima samo kot stroj za rojevanje otrok, ona skrbi za otroke in moža. A nekako ji uspe, očitno med spanjem, voditi s. p. Kriminalistov pa nikjer.

  +8 - 1
 • brencl47 / 21.05.2019. ob 19:32 +7 - 1

  Verjetno je bil pijan! Morajo ga obravnavati tako kot druge, beg s kraja nesreče.

  +7 - 1
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin