Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 9. 2019,
13.24

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

1

Natisni članek

izdelava spletnih strani PR članek

Petek, 13. 9. 2019, 13.24

4 leta, 7 mesecev

Kakovostna in ugodna izdelava spletnih strani in spletne trgovine

Oglasno sporočilo

1

Celoten spekter digitalnega marketinga v podjetju VSI.SI iz Ljubljane zajema tudi kakovostno in profesionalno izdelavo spletnih strani, ki naročnikom zagotovi uspešno poslovanje na spletu in učinkovito razlikovanje od konkurence.

Vsi.si | Foto:

Strokovnjaki poskrbijo, da na novo postavljena spletna stran po meri naročnika postane orodje za pridobivanje odjemalcev, pri čemer so vse aktivnosti usmerjene k čim boljši uporabniški izkušnji na spletni strani. Izdelava spletnih strani se začne z analizo podjetja in konkurence ter načrtovanjem aktivnosti za učinkovit nastop na spletu. Temu sledita oblikovanje grafične podobe, ki je prilagojeno blagovni znamki podjetja, ter vnos vsebin in modulov. Izdelava spletnih strani v podjetju VSI.SI pa lahko vključuje tudi on-site optimizacijo, pri čemer poskrbijo za čim boljši položaj v spletnih iskalnikih. Skozi celotno obdobje spletnega nastopa strokovnjaki spletno stran tudi vzdržujejo, zato da je hitra za nalaganje in odpiranje ter varna pred spletnimi vdori.

Inovativna izdelava spletne trgovine

V podjetju VSI.SI ponujajo tudi izdelavo spletne trgovine, pri čemer oblikujejo strategijo, ki sledi aktualnim trendom, funkcionalnosti, inovativnosti in optimizaciji. Izdelava spletne trgovine vključuje analizo poslovnih zahtev in strategijo trgovanja, zato da bi bila spletna stran čim bolj učinkovita pri doseganju zastavljenih ciljev prodaje. Strokovnjaki za digitalni marketing se osredotočajo na to, da bo spletna trgovina čim bolj obiskana in da bo ponujala čim boljšo uporabniško izkušnjo nakupovanja, kar pomeni, da je izdelana tako, da je postopek od izbora izdelkov do opravljenega nakupa in zaključka naročila za kupca čim bolj preprost, hiter ter da so kupcu na voljo ključne in uporabne informacije, ki jih potrebuje v danem trenutku pri odločanju za nakup nekega izdelka. 

Izdelava spletnih strani z WordPress ali custom CMS-jem

V podjetju VSI.SI izdelujejo spletne strani in spletne trgovine na platformi WordPress, ki ima številne prednosti in ponuja uporabo funkcij, ki omogočajo odlično uporabniško izkušnjo obiskovalcev spletne strani. Izdelava WordPress strani je primerna tako za preprostejše spletne strani kot za spletne strani z veliko vsebine, zahtevnejšo grafiko ter številnimi slikami in videoposnetki. V podjetju VSI.SI pa ponujajo tudi uporabo lastnega CMS-sistema za upravljanje vsebine na spletni strani. Njihov CMS-sistem je izdelan tako, da je preprost za uporabo - tako lahko naročnik sam spreminja in vzdržuje vsebine na svoji spletni strani, pri čemer ne potrebuje posebnega znanja za dodajanje besedil, vstavljanje slik in drugo.

Izdelava mobilnih spletnih strani

Danes večina ljudi oziroma potencialnih kupcev ne dostopa do spleta prek računalnika, kot je veljalo včasih, temveč prek mobilnih naprav. Tega se zavedajo tudi v podjetju VSI.SI, zato vsako spletno stran izdelajo tako, da je prilagojena tudi mobilnim napravam, kot so pametni telefoni in tablice. Odzivno oblikovanje in prilagodljivost spletne strani na trenutne trende sta pomembna za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje, kar posledično pomeni, da bo kupec dlje časa ostal na strani, prebiral več vsebin in tako z večjo verjetnostjo opravil nakup ali prek različnih kanalov stopil v stik s podjetjem. Odzivno oblikovanje mobilnih spletnih strani vpliva tudi na višji položaj strani v spletnih iskalnikih, zato da bodo potencialni kupci spletno stran hitreje in lažje našli.

Vsi.si | Foto:

Cena izdelave spletne strani

Cena izdelave spletne strani ali spletne trgovine je odvisna od več dejavnikov. Ponudba se pripravi na podlagi individualnih želja in potreb naročnika, saj so spletne strani izdelane po meri. Pri tem je cena za izdelavo nove spletne strani nekoliko višja od izdelave že postavljene spletne strani, ki potrebuje nadgradnjo in različno vpeljavo sprememb, ki bi omogočile boljšo uporabniško izkušnjo in višjo uvrstitev v spletnih iskalnikih. Podjetje ponuja štiri različne pakete, ki poleg izdelave spletne strani vsebujejo tudi strategije optimizacije. Ponudba za izdelavo spletne strani se oblikuje po tem, ko naročnik na uvodnem sestanku predstavi svoje potrebe in želje, pri čemer mu svetujejo tudi strokovnjaki.

Naročnik oglasnega sporočila je Vsi.si.

Ne spreglejte