Mušketir (The Musketeer)

V DKino na SiOL TV! Odlična igralska zasedba v razburljivi upodobitvi priljubljenega romana Alexandra Dumasa o pogumnih mušketirjih, ki jo je posnel režiser filmov Relikvija in Začetek konca.

1 / 3

Foto: Fivia

2 / 3

Foto: Fivia

3 / 3

Foto: Fivia

Režija: Peter Hyams Igrajo: Justin Chambers, Catherine Deneuve, Mena Suvari, Stephen Rea, Tim Roth Žanr: Akcijska pustolovščina Dolžina: 104 minute IMDb: 4,5/10

Francija 1625. Moč za oblast je zamajala temelje francoske države. Kardinal Richelieu (nominiranec za oskarja Stephen Rea) je počasi prevzel kraljevo oblast in mušketirje zamenjal s svojo vojsko. S krvoželjnimi najemniki, ki jih vodi mračnjaški Febre (nominiranec za oskarja Tim Roth), je Richelieu državo pripeljal na rob vojne s Španijo in z Anglijo. Krvave dogodke lahko prepreči skrivnostni D'Artagnan (Justin Chambers), ki se je prišel v Pariz pridružit mušketirjem. S pomočjo pogumne Francesce (Mena Suvari) in zvestih prijateljev mušketirjev – Athosa, Porthosa in Aramisa – se bo D'Artagnan uprl krvoločnim nasprotnikom in rešil državo.

[video: 24721 / ]

SiOL BOX: Na daljincu izberite kanal 20 – DKino. TV komunikator Sagem: Hitri dostop: Na daljincu pritisnite gumb VOD in izberite DKino.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano