SiolNET.
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Managerkam prijazno podjetje 2010 je Henkel Slovenija

1

termometer

Na občnem zboru Združenja Manager so med drugim tudi podelili priznanje managerkam prijazno podjetje.

Prejela ga je družba Henkel Slovenija, so po občnem zboru sporočili iz združenja in dodali, da je njihova sekcija managerk to priznanje podelila že osmo leto zapored. V vodstvu Henkel Slovenija je 66 % žensk Henkel Slovenija je eno največjih izvoznih podjetij v Sloveniji, izvozijo kar 90 odstotkov proizvodnje, v vodstvu pa je 66 odstotkov žensk.

Bronastega konjička, ki simbolizira priznanje managerkam prijazno podjetje, je prejela direktorica družbe Melita Ferlež, poleg nje pa še vodja financ, računovodstva in kontrolinga Silva Pesek Jus, vodja proizvodnje Silva Hercog ter vodja službe za kadre in nagrajevanje Blanka Žerjav.

Priznanje podeljujejo od leta 2003 Dosedanji prejemniki priznanja managerkam prijazno podjetje so Adriatic zavarovalna družba (leta 2003), SKB Banka - Societe Generale Group (leta 2004), Livar (2005), G&P Hoteli Bled (2006), Trimo (2007), Poslovni sistem Mercator (2008) in Terme Maribor (2009). Od leta 1991 do leta 2003 je Združenje Manager podeljevalo priznanje ženskam prijazno podjetje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin