Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 10. 2013,
11.10

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 1. 10. 2013, 11.10

6 let, 1 mesec

Spati v najboljši formi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Optimo G.m.b.H.

Optimo je eden večjih evropskih proizvajalcev posteljnih sistemov z eno najmodernejših in tehnološko najrazvitejših proizvodenj na svetu. Drugo leto bo praznoval šestdesetletnico. V tem času je razvil dve priznani blagovni znamki – Optimo Posteljni sistemi in austroflex spalni sistemi. Sodelovanje z Ergonomskim inštitutom München zagotavlja podjetju Optimo ne le velik izbor, ampak tudi vrhunsko kakovost izdelkov.

Zakaj se v celostni grafični podobi 'Optimo' pojavlja pozicijsko geslo 'posteljni sistemi'?

Če si želimo dobro postlati, moramo izbrati ležišče in posteljni vložek, elastično posteljno dno glede na njuno medsebojno vplivanje in dopolnjevanje. Sestaviti moramo torej posteljni sistem. Posteljni vložek s svojimi ergonomskimi in elastičnimi lastnostmi namreč podpira in dokazljivo izboljšuje ergonomsko ležalno udobje ležišč.

Hočete reči, da za dobro ležanje ni dovolj, da izberemo le dobro ležišče?

Ko se odločamo za novo ležišče, si moramo v resnici sestaviti nov posteljni sistem – poiskati moramo "zmagovito kombinacijo", v kateri pridejo v interaktivnem delovanju ležišča in posteljnega vložka ergonomske ležalne lastnosti kar najbolj do veljave. Nič ne pomaga še tako dobro ležišče, če ga ne podpira ustrezen posteljni vložek.

Kakšen pa je vaš odgovor tistim, ki usmerjeno izbirajo glede na njihove telesne lastnosti in ležalne navade?

Optimo vsakemu kupcu lahko ponudi posteljni sistem po njegovi meri. Če si kupec seveda vzame čas za to. Med številnimi možnostmi, kombinacijami, neštetimi prilagoditvami lahko s pomočjo svetovalca sestavi posteljni sistem, ki mu bo nudil sproščen položaj telesa na ležišču.

Prodajalci za ležišča z zelo različnimi cenami obljubljajo, da se bomo prav na vseh zbudili "sveži, spočiti in sproščeni"?

"Za malo denarja – malo muzike", pravi ljudski pregovor. Kar velja tako rekoč za vse stvari, ki jih danes lahko kupimo, velja seveda tudi za ležišča. Podjetje DOMA-KO, ki na slovenskem trgu trži Optimove posteljne sisteme že 20 let, je eno redkih, ki opozarja, da kakovostnih, ergonomsko primernih ležišč, ki bodo enako dobro služila ves čas, ko jih bomo uporabljali, torej 7, 10 in več let, in ki zadoščajo tudi visokim higienskim standardom, preprosto ni možno narediti po nizki ceni. Kupci radi nasedejo, da bodo za kakovostni posteljni sistem odšteli manj kot za čevlje. Seveda pa imajo potem običajno dvojni strošek.

DOMA-KO D.O.O. MIRNA

Ne spreglejte