Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2016,
7.37

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Vzajemna, zdravstvena zavarovalnica

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial Vzajemna

Petek, 1. 7. 2016, 7.37

2 meseca, 1 teden

Otroci čofotajo brezplačno!

Vsebino omogoča Vzajemna, zdravstvena zavarovalnica

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Nič ni lepšega in bolj zabavnega kot osvežitev v bazenih, ko je zunaj prav poletno vroče. Najbolj nore dogodivščine vas čakajo v Termah Čatež, Varuh zdravja pa vas razvaja s posebno ugodnostjo. Preverite!

Poletje je čas za nekaj družinske norosti

Počitnice so končno tu in z njimi tako težko pričakovani čas, ki ga lahko sproščeno preživimo s svojo družino. Ste pogrešali skupne norosti? Zdaj je čas za kakovostno druženje, skupno sproščanje, ustvarjanje nepozabnih spominov in vragolije, ki med šolskim letom niso tako zelo zaželene.

Imamo dobro novico: Varuh zdravja vas popelje na najboljšo osvežitev in vodno zabavo daleč naokoli! Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli … Ste za? Prejmite kodo s posebno ugodnostjo!

Vsi smo kdaj pa kdaj radi malce nori. | Foto: Vsi smo kdaj pa kdaj radi malce nori.

Posebna ponudba: tudi za tiste, ki niste zavarovani pri Vzajemni

Kopanje v največji termalni rivieri je po zaslugi Varuha zdravja zdaj še lažje dosegljivo. Od 1. do 31. julija 2016 velja posebna ponudba za vse družine, kjer do dva otroka ob spremstvu dveh odraslih čofotata zastonj. Kaj še čakate? Pohitite proti nori zabavi, saj vas pričakujejo vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 stopinj Celzija.

Varuje vaše zdravje, poleg tega pa vas razvaja skozi vse leto

Idealno bi bilo, da bi imeli vsi svojega varuha zdravja, ki bi nas spodbujal in podpiral v skrbi zase. Vsi vemo, kako težko najdemo čas zase, čeprav bi morala biti skrb za zdravje ali dobro počutje vedno na prvem mestu. A zdaj je tu Varuh zdravja, ki poskrbi, da ne pozabimo na to pomembno plat življenja.

 | Foto: S kartico Varuh zdravja zdravstvene zavarovalnice Vzajemna lahko pri njihovih partnerjih uveljavljate popuste in druge privlačne ugodnosti, kot so svetovanje, preventiva, diagnostika, brezplačne športne vadbe, popusti na športno opremo in vstopnice, ugodnosti v centrih dobrega počutja po vsej Sloveniji in še in še.

 

Varuh zdravja: veliko več kot le zdravstveno zavarovanje

Program aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja zavarovalnice Vzajemna ni zgolj zdravstveno zavarovanje, saj nam pomaga zdravje tudi aktivno varovati.

Varuh zdravja prinaša:

  • Brezplačne preventivne zdravstvene storitve: med drugimi meritve sladkorja v krvi, krvnega tlaka in holesterola.
  • Naročanje pri zdravnikih specialistih v okviru mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Vzajemna Net. Sporočite, kateri pregled potrebujete, in Vzajemna uredi vse podrobnosti ter poišče najboljšega specialista in najkrajšo čakalno dobo.
  • Zdravstvene informacije o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, izvajalcih zdravstvenih storitev in o načinih naročanja, čakalnih dobah v javni zdravstveni mreži, pravici do zdravljenja v tujini, postopkih glede uveljavljana pravic iz zdravstvenega zavarovanja, pomoč pri iskanju informacij, ki jih potrebujete v procesu zdravljenja.
  • Brezplačne rekreativne vadbe: tedenski organizirani teki, strokovno vodeni pohodi, tečaj smučanja in teka na smučeh.
  • Aktiven oddih in ugodne počitnice: bogat izbor turističnih aranžmajev za zdrav oddih s posebnim poudarkom na dodatni ponudbi, kot so tečaji nordijske hoje, kolesarske ture, specialistične meritve ...
  • Ugodnosti pri nakupih opreme za šport, pri prijavninah na rekreativne dogodke, pri smučarskih vozovnicah.

S programom Varuh zdravja se Vzajemna zgleduje po sodobnih zdravstvenih zavarovalnicah po svetu, ki se vse bolj osredotočajo na varovanje zdravja, preventivo in spodbujanje zdravega življenjskega sloga.

Pet programov za pet različnih življenjskih slogov

Program Varuh zdravja se prilagaja vsakemu zavarovancu, upoštevajoč njegova leta in življenjski slog. | Foto: Thinkstock Program Varuh zdravja se prilagaja vsakemu zavarovancu, upoštevajoč njegova leta in življenjski slog. Foto: Thinkstock

#1 Osnovni – program za vse zavarovance Vzajemne. Program vključuje dopolnilno zdravstveno zavarovanje ali katerokoli drugo zavarovanje s trajanjem 12 mesecev.

#2 Aktivni – program za osebe s sodobnim življenjskim slogom. Izzivi aktivnega življenjskega sloga so številni, zato boste med ugodnostmi programa našli veliko izbiro brezplačnih strokovno vodenih vadb.

#3 Senior – program, prilagojen starejšim zavarovancem, saj je tudi v zrelih letih aktivna skrb za zdravje še kako pomembna. Program Senior vključuje vrsto ugodnosti in aktivnosti, ki so še posebej pisane na kožo starejšim zavarovancem.

#4 Medik – program za vse, ki se zavedate tveganj v povezavi z najpogostejšimi težjimi boleznimi, še posebej, če se želite zavarovati pred finančnimi posledicami teh bolezni. Vsem, ki se vključite v ta program, pripadejo vse ugodnosti Varuha zdravja. Ne prezrite možnosti brezplačnega svetovanja strokovnjakov Vzajemne.

#5 Premium – najcelovitejši program aktivnega varovanja zdravja. Če želite celovito poskrbeti za svojo finančno varnost, pa tudi za svoje zdravje, izberite paket Premium, ki vas pelje tudi na počitnice. Med ugodnostmi je namreč bogata ponudba turističnih aranžmajev za zdrav oddih.

 

Ne spreglejte