Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 11. 2019,
15.17

Osveženo pred

2 meseca

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

Jake Gyllenhaal Tom Holland advertorial Marvel TV Telekoma Slovenije

Sreda, 6. 11. 2019, 15.17

2 meseca

Že v videoteki DKino!

Spider-Man: Daleč od doma (Spider-Man: Far From Home)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Spider-Man: Daleč od doma | Spider-Man: Far From Home © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Spider-Man: Far From Home © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Po dogodkih iz filma Maščevalci: Zaključek se Spider-Man v podobi Toma Hollanda odpravi na počitnice po Evropi, kjer se poveže s skrivnostnim Mysteriom (Jake Gyllenhaal) in spopade z novimi grožnjami, ki pretijo svetu.

ZDA │ 2019 │ 124 min. │ Akcijska komična pustolovščina

R: Jon Watts│ I: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Zendaya

IMDb: 7,6/10 │ Rotten Tomatoes: 90 % │ Uporabniki Googla: 94 %

Peter Parker se odloči, da se bo med poletnimi počitnicami pridružil najboljšemu prijatelju Nedu, simpatiji MJ in preostali klapi na šolskem izletu po Evropi.

November na Epic Drama
Trendi Na male zaslone prihaja srce parajoča drama o drugi svetovni vojni

Njegov načrt, da bi za nekaj tednov opustil superjunaške dolžnosti, se izjalovi, ko ga Nick Fury prosi, naj mu pomaga preprečiti napad skrivnostnih bitij, ki sejejo kaos po vsej celini.

Fotogalerija
1 / 10

"Daleč od doma se izkaže za eno izmed bolj razburljivih in zadovoljujočih izdaj v Marvelovem neskončnem ciklusu zgodb." Kerry Lengel, Arizona Republic

TV-priporočila: Movember
Trendi Postavni moški, ki znajo igrati in so povrhu vsega še brkati

"Marvelovo kinematografsko vesolje se še nikoli ni tako zelo približalo Matrici, Daleč od doma pa je prvi Marvelov film, ki gledalcem nastavi ogledalo." Adam Graham, Detroit News

Napovednik filma Spider-Man: Daleč od doma:

Zanimivosti:

  • Spider-Man: Daleč od doma je nadaljevanje filma Spider-Man: Vrnitev domov (2017) in 23. celovečerec v Marvelovem kinematografskem vesolju (MCU).
    Spider-Man: Daleč od doma | Foto: Ta je sklenil tretjo fazo MCU, ki se je začela s filmom Stotnik Amerika: Državljanska vojna (2016), zgodba pa se dogaja osem mesecev po dogodkih iz filma Maščevalci: Zaključek (2019).
  • Daleč od doma je v svetovnih kinematografih zaslužil več kot 1,1 milijarde ameriških dolarjev. S tem je postal prvi film o Spider-Manu, ki je po zaslužku presegel magično mejo milijarde dolarjev, na lestvici najdonosnejših filmov leta 2019 pa trenutno zaseda tretje mesto.
    Več sta zaslužila samo filma Maščevalci: Zaključek in Levji kralj.
  • Film so snemali v Angliji, Italiji in New Yorku ter na Češkem.
  • Spider-Man: Daleč od doma | Foto: Tom Holland je izjavil, da je Happy Hogan eden od njegovih najljubših junakov in da mu je izjemno všeč, kako ga Jon Favreau igra.
    Glavni igralec je svojega soigralca – Favreau je tudi režiser filmov Iron Man (2008) in Iron Man 2 (2010) – označil za "enega od botrov vsega MCU".
  • To je po Stotnici Marvel (2019) in Maščevalcih: Zaključku (2019) že tretji zaporeden film iz MCU, v katerem je Samuel L. Jackson upodobil Nicka Furyja. Pred tem se še noben lik iz MCU ni igral v treh filmih, ki bi jih posneli v enem letu.
  • Scenarista Chris McKenna in Erik Sommers sta se podpisala že pod film Spider-Man: Vrnitev domov, sodelovala pa sta tudi pri spektaklih Jumanji: Dobrodošli v džungli (2017), LEGO Batman Film (2017) ter Ant-Man in Osa (2018).
  • Spider-Man: Daleč od doma | Foto: Vrnitev domov je prvi film v MCU, v katerem se v gostujoči vlogi ne pojavi soustvarjalec MCU in naslovnega junaka Stan Lee.
  • Jake Gyllenhaal (Mysterio) je po Robertu Downeyju Jr. in Marku Ruffalu že tretji član igralske zasedbe trilerja Zodiak (2007), ki se je pridružil MCU.
  • (Opozorilo: ta odstavek vam lahko izda vsebino filma.) Mysterio bi moral biti eden od zlikovcev že v odpovedanem filmu Sama Raimija Spider-Man 4, igral pa naj bi ga režiserjev prijatelj iz otroštva in njegov dolgoletni sodelavec Bruce Campbell. Ta se je sicer v gostujočih vlogah pojavil v vseh treh delih Raimijeve trilogije Spider-Man.
Rdeče sence
Trendi Skrivnosti izginule deklice v seriji Rdeče sence

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Možje X: Temni Feniks
Trendi Možje X: Temni Feniks (X-Men: Dark Phoenix)
Pokemon detektiv Pikachu
Trendi Pokemon detektiv Pikachu (Pokémon Detective Pikachu)
Godzila II: Kralj pošasti
Trendi Godzila II: Kralj pošasti (Godzilla: King of the Monsters)
Ne spreglejte