SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Pepermint: Angel maščevanja (Peppermint)

0,06

termometer

Pepermint: Angel maščevanja
Foto: Blitz Film & Video Distribution

Akcijski triler režiserja filma Ugrabljena z odlično Jennifer Garner v vlogi mlade matere, ki izgubi vse na tem svetu, zato se odloči poravnati račune s sovražniki in jim vzeti življenja, kot so ga oni vzeli njej.

ZDA, Hongkong│ 2018 │ 97 min. │ Akcijski triler

R: Pierre Morel│ I: Jennifer Garner, Michael Mosley, John Gallagher Jr.

Ocena IMDb: 6,5/10 │ Rotten Tomatoes: 29 % │ Uporabniki Googla: 92 %

Bankirka Riley North in njen mož Chris, lastnik propadle avtomehanične delavnice, v Los Angelesu vzgajata desetletno hčer Carly. Nekega dne Chrisu njegov prijatelj predlaga, da bi skupaj oropala mogočnega vodjo mamilarskega kartela Diega Garcio.

Filmi o holokavstu Trendi Zgodbe o najtemačnejšem poglavju človeške zgodovine

Čeprav ga Chris zavrne, Garcia izve za prijateljev načrt in se spravi nad mlado družino. Riley je v napadu ranjena, a preživi, vendar izgubi vse, kar ji je ljubo. Nato ponikne, pet let pozneje pa se začnejo oblasti spopadati s serijo skrivnostnih umorov.

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

"Filmu Pepermint: Angel maščevanja manjka prefinjenost in vse, kar bi bilo vsaj na daleč podobno verodostojnosti, toda tako kot njegova junakinja delo vsekakor opravi." Frank Scheck, Hollywood Reporter

Top filmi leta 2018, ki si jih že lahko ogledate doma Trendi Top 50 filmov leta 2018, ki si jih že lahko ogledate doma #video #foto

"Vse skupaj je zelo zadovoljujoče, na visceralen način, kot občutek, ki ga dobite, ko ulovite hišno muho, ki je brnela okoli vaše glave že od tretje ure zjutraj, in jo zdrobite z zvito revijo." Peter Hartlaub, San Francisco Chronicle

Napovednik filma Pepermint: Angel maščevanja:

Zanimivosti:

  • Jennifer Garner je med pripravami na vlogo več mesecev trenirala mešane borilne veščine in boje z noži, naučila pa se je tudi ravnanja s pištolami in drugim strelnim orožjem.
  • Garnerjevo je v nevarnih prizorih znova zamenjala njena redna kaskaderska dvojnica in prijateljica v zasebnem življenju Shauna Duggins.
  • Pepermint: Angel maščevanja Garnerjeva je med snemanjem prizorov, v katerih ima Riley kratko pričesko, nosila lasuljo.
  • Riley North so številni primerjali z Maščevalcem, likom iz Marvelovih stripov in na njih temelječih filmov.
  • Film so snemali na vrhuncu gibanja Jaz tudi, to pa je po besedah Garnerjeve vplivalo tudi na dogajanje v zakulisju snemanja. Igralka v preteklosti ni imela težav z menjavo kostumov na snemalnem prizorišču, po izbruhu škandalov pa je za preoblačenje zahtevala garderobno sobo.
  • Francoski režiser Pierre Morel se je mednarodno proslavil z veliko uspešnico Ugrabljena (2008), režiral pa je še akcijska trilerja Iz Pariza z ljubeznijo (2010) in Strelec: Krvava pogodba (2015). (Prvega in tretjega si lahko ogledate v videoteki DKino.)
Pravi detektiv S3 Trendi Na HBO je prispela tretja sezona Pravega detektiva #video #foto

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Pravičnik 2 Trendi Pravičnik 2 (The Equalizer 2) Sicario 2: Vojna brez pravil Trendi Sicario 2: Vojna brez pravil (Sicario 2: Day of the Soldado) Želja po maščevanju Trendi Želja po maščevanju (Death Wish)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin