SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Braven

0,15

termometer

Braven
Foto: Karantanija Cinemas

Zvezdnik Aquamana Jason Momoa v akcijskem dramatičnem trilerju o drvarju, ki mora braniti svojo družino pred skupino tihotapcev drog.

Kanada │ 2018 │ 89 min. │ Akcijski dramatičen triler

R: Lin Oeding │ I: Jason Momoa, Garret Dillahunt, Jill Wagner, Stephen Lang

Ocena IMDb: 6,1/10 │ Rotten Tomatoes: 75 % │ Uporabniki Googla: 84 %

Joe Braven je lastnik gozdarskega podjetja v Kanadi. Ko njegov dementen oče Linden v baru povzroči pretep, po katerem konča v bolnišnici, se Joe odloči, da bo nekaj dni preživel z njim in družino v njihovi gozdni koči.

Kralji in kraljice malih zaslonov Trendi Kralji in kraljice malih zaslonov

Toda tam jih čaka neprijetno presenečenje. Izkaže se, da Joejev sodelavec ob prevažanju hlodov služi še s tihotapljenjem drog, te pa skriva v njegovi koči. To odkritje sproži niz dogodkov, ki Joeja in njegovo družino prisili v boj za življenje.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

"Če ste imeli naporen dan in si želite ogledati nekaj, kar bo obnovilo vaš občutek za pravičnost na tem svetu, potem Braven dobro in resnično odkljuka vsa navedena polja." Lisa Cam, Time Out

April na HBO Trendi April na HBO: premieri zadnjih sezon serij Igra prestolov in Podpredsednica

"Povedano preprosto in hvaležno: Braven je tiste vrste skromno, vendar povsem profesionalno filmsko razvedrilo, ki izvabi najboljše iz vseh vpletenih." Joe Leydon, Variety

Napovednik filma Braven:

Zanimivosti:

  • Jason Momoa (Joe Braven) in Steven Lang (Linden Braven) sta bila soigralca že v remaku Konana barbara (2011), Momoa in Jill Wagner (Stephanie Braven) pa v filmu Pot v Palomo (2014) in TV-seriji Zvezdna vrata: Atlantida.
  • Braven Jason Momoa je tudi eden od producentov filma.
  • Film so snemali na kanadskem otoku Nova Fundlandija.
  • Braven je celovečerni režijski prvenec Američana Lina Oedinga. Ta je začel kariero kot kaskader – kaskaderske točke je izvajal v uspešnicah Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja (2006), Zvezdne steze (2009), Izvor (2010), Vzpon Viteza teme (2012), Jekleni mož (2013), Ant-Man (2015) in Logan: Wolverine (2017) –, pri filmih Padec Olimpa (2013), Pravičnik (2014) in Straight Outta Compton – Zgodba o N.W.A. (2015) je bil koordinator kaskaderskih točk, pri zadnjem pa je sodeloval tudi kot režiser pomožne snemalne skupine.
Oskarji 2019 v videoteki DKino Trendi Oglejte si letošnje oskarjevce in nominirance za zlate kipce

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Aquaman Trendi Aquaman 22 milj Trendi 22 milj (Mile 22) Dekle v pajkovi mreži Trendi Dekle v pajkovi mreži (The Girl in the Spider's Web)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin