Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 12. 2014,
15.42

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

finale resničnostni šov

Nedelja, 14. 12. 2014, 15.42

7 let, 12 mesecev

Zmagovalec Denis: Nikomur nisem nič dolžan!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
"Te obljube z denarjem ne držijo, saj ni bilo nobenega pravega dogovora. Imela sva ga edino z Martinom. Dvoboja mi ni prepustil, zato nisem nikomur nič dolžan," pravi zmagovalec šova Denis Toplak.

Po 15 tednih se je končal resničnostni šov Kmetija: Nov začetek. V superfinalu sta se pomerila Denis Toplak in Darinka Košenina. Nagrado, 50 tisoč evrov, je domov odnesel 27-letni nogometaš, ki prihaja iz okolice Maribora. Premagal "deteljico" in ji namenil potisk na majici "Prve misli ob zmagi, ki mi gredo po glavi, so, da sem premagal deteljico! Občutek je fenomenalen. Ves čas na kmetiji so se trudile, da me spravijo ven, a jim ni uspelo," nam je takoj po zmagi v areni zaupal Denis, ki se je v superfinalu pomeril v pomenljivi opravi. Z Leonom sta oblekla enaki majici, s prav posebnim sporočilom.

"Majica je simbol, na njej sem jaz, ki lulam po deteljici. Oni so mene je****, zdaj lahko jaz njih," je pojasnil zmagovalec. Deteljico so sicer sestavljale Lara, Žana in Kristina, občasno pa se jim je pridružil tudi Matej.

Z denarjem bo poplačal dolgove, na dopust pa bo vzel Leona "Z denarjem bom poplačal neke dolgove, potem pa grem na dopust, ki si ga res zaslužim. Prav tako Leon," je povedal Denis, ki še ne ve, kje se bosta z Leonom sončila, pojasnil pa je tudi, da obljube, da bo nekaterim sotekmovalcem dal del nagrade, niso resnične.

"Te obljube z denarjem ne držijo, saj ni bilo nobenega pravega dogovora. Imela sva ga edino z Martinom, da dobi denar, če mi prepusti dvoboj. Dvoboja mi ni prepustil, boril se je, to tudi priznal, zato nisem nikomur nič dolžan," je še pojasnil Denis. Darinka: Poiskala si bom službo, ki jo bom z veseljem delala Superfinalistki Darinki je tako nagrada spolzela med prsti v ciljni ravnini.

"Zdaj, ko je vse mimo, so občutki malo boljši. Danes sem bila zelo nervozna, zadnje dni sem zelo malo spala. Vedela sem, da bo težko, ker je bil moj tekmovalec res favorit, mlad fant, zato nisem preveč razočarana," nam je zaupala potem, ko jo je Denis "odžagal".

"Tisto seštevanje mi ni šlo, besedilne naloge mi gredo pa že od nekdaj dobro od rok. Pri glavah družine pa so delali živci, zato ni šlo," je svoj boj opisala Darinka. Pa žaganje? "Tale žaga je bila zelo slaba, na kmetiji sem veliko bolje žagala kot danes," je dodala v smehu.

Darinka pravi, da bi izkušnjo na kmetiji še kdaj ponovila in ji ni žal, da se je prijavila. "Zdaj si bom poiskala službo, ki jo bom z veseljem delala. Ko prideš s kmetije in ugotoviš, kaj vse si že preživel, najdeš veliko idej, dobiš veliko izkušenj. Vsak od nas se je v šovu ogromno naučil, predvsem o sebi. Vsi so šli domov drugačni ljudje."

Darinko po šovu ustavljajo tudi mimoidoči na ulici. "Na ulici je zanimivo, kdaj se ti kam mudi in si želiš miru, pa nisi navajen, da te ljudje prepoznajo. Saj bo minilo, bodo pozabili. So pa izkušnje pozitivne, lepo se mi zdi, ko te neznanci pohvalijo." Matej: Nisem pričakoval, da bodo prav vsi glasovali proti meni Tik pred superfinalom se je moral posloviti tudi Matej, saj je porota šestih že izpadlih tekmovalcev odločila, da si boj v superfinalu najbolj zaslužita Denis in Darinka.

"Bilo je razočaranje. Med tednom sem videl, da se mi superfinale izmika. Na nek način se mi zdi nepošteno, saj smo videli, da je Denis z obljubljenim denarjem prišel daleč," nam je zaupal Matej, ki ga je odločitev porote kar malo prizadela.

"Nisem pričakoval, da bodo prav vsi glasovali proti meni. Mislil sem, da bosta vsaj Miha in Ema na moji strani oziroma proti Denisu. To me je malo zabolelo. Sicer pa, pričakovana zmaga Denisa. Vidi se, da se me je ustrašil."

Ne spreglejte