Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 3. 2021,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Four Points by Sheraton Ljubljana PR članek hotel

Ponedeljek, 22. 3. 2021, 7.00

3 leta, 1 mesec

Najlepši hotel v najlepšem mestu – Four Points by Sheraton Ljubljana

Oglasno sporočilo
MONS SHERATON

V ponedeljek, 15. marca 2021, je hotel Four Points by Sheraton Ljubljana odprl vrata po obsežni stilski preobrazbi. Hotel, ki je na stičišču tehnološkega dogajanja na Brdu v Ljubljani in ga številni od nas poznamo po organizaciji poslovnih dogodkov, je letos končal skoraj 20 milijonov vredno preobrazbo. Končana je dograditev novega krila, s katerim so pridobili 122 novih, elegantnih hotelskih sob, notranji bazen s čudovitim razgledom, pokrito in odprto parkirišče, prenovili so restavracijo Robin in bistro A2. Vsaka do potankosti premišljena podrobnost je del novega mozaika. To je novi Four Points by Sheraton Ljubljana.

MONS SHERATON | Foto:

S 14 mesecev trajajočo dograditvijo so povečali število sob s 114 na 236. Z novo naložbo bodo lahko še konkurenčnejši na močnem trgu mednarodnih dogodkov v regiji. Z dodatnimi zmogljivostmi pa bodo razvili tudi programe za večji obisk individualnih gostov. S povečanjem obsega poslovanja se bodo odprla nova delovna mesta ter razširili bodo obseg poslovanja s partnerji po vsej Sloveniji. Zdaj lahko gostje hotela uživajo v 14 nadstandardnih suitah in 105 novih superior sobah.

MONS SHERATON | Foto:

MONS SHERATON | Foto:

Novi hotelski apartmaji poslovnega standarda imajo ločen bivalni del in čajno kuhinjo. So popolna izbira za daljša bivanja za tiste, ki bi si želeli več prostornosti ter kakovostnega udobja. Poleg poslovnih apartmajev so novost tudi družinski apartmaji v izmeri 84 m² z dvema ločenima spalnicama in ločenim bivalnim prostorom z raztegljivim ležiščem.

MONS SHERATON | Foto:

Hotel je idealna izhodiščna točka za odkrivanje lepot Slovenije. S preobrazbo je hotel Four Points by Sheraton Ljubljana postal eden od najlepših hotelov v Ljubljani.

Dogodki v hotelu bodo zdaj imeli še več prostora, saj so bogatejši za več kot 500 m² kongresnih površin, ki zajemajo 3 nove dvorane v spodnjem pritličju ter dve sejni sobi v pritličju. Hotel Mons ima zdaj skupaj 13 konferenčnih dvoran, ki sprejmejo 900 udeležencev, in ponuja brezhibno tehnično opremo. Za izvedbo vrhunskih pogostitev na dogodkih so povečali preddverje. S prenovo so poskušali odgovoriti na potrebe trga in omogočiti možnost za izvedbo večjih mednarodnih dogodkov. Z izbiro nove poročne lokacije na novi hotelski zelenici bodo na svoj račun lahko prišli tudi poročni pari in organizatorji porok.

MONS SHERATON | Foto:

Nova era, novo rojstvo in nova doživetja v Four Points by Sheraton Ljubljana

V hotelu si lahko po novem lahko privoščite skok v bazen s razgledom na okoliški gozd. Bazenski kompleks zajema tudi novo savno, masažni sobi ter zunanjo teraso in je pravi raj za sprostitev. V hotelu so prenovili tudi kulinarično izkušnjo.

MONS SHERATON | Foto:

Vaš dan se bo tako lahko začel z bogatim samopostrežnim zajtrkom v bistroju A2 ter se sklenil z okusno večerjo v pomirjajočem ambientu restavracije Robin z novo teraso. V sproščenem vzdušju in ob bogati ponudbi specialitet, pripravljenih v peči na oglje, lahko pogostite svoje poslovne partnerje, prijatelje ali najbližje.

Čakajo vas skrbno izbrane in pripravljene surovine lokalnega izvora. Še ščepec prijetne ambientalne glasbe in vaš večer bo popoln. Trajnostna naravnanost je eno izmed vodilnih načel hotela, kar ponosno predstavlja taščica Robin, zaščitni znak hotela. Neposredna bližina neokrnjenega gozda le še podkrepi pridih sožitja z naravo. Hotel ima lastno sončno elektrarno. S sončno elektrarno, postavljeno na 2.900 m² strešne površine, si zagotavljajo del elektrike iz čiste energije sonca. Gostje in obiskovalci lahko tudi najamejo električno vozilo ali svoje vozilo napolnijo na polnilnih postajah. Four Points by Shetaon Ljubljana je del največje hotelske verige Marriott International in si prizadeva zagotoviti varno okolje, ki je v skladu s strokovnimi protokoli za premagovanje novega koronavirusa.

Že ob vstopu v hotel vam bo vzelo sapo popolnoma prenovljeno preddverje hotela, kjer kraljuje nova recepcija in poglede privablja impresiven lestenec iz muranskega stekla. Objekt je zasnoval nagrajeni italijanski oblikovalec in arhitekt Matteo Thun, ki mu je s sodobnim dizajnom uspelo v objekt ujeti sinergijo okolice in narave.

MONS SHERATON | Foto:

O blagovni znamki Four Points by Sheraton

MONS SHERATON | Foto: V hotelih blagovne znanke Four Points lahko izkusite pametno potovanje. Pomenijo okolje, kjer se prepletata posel in užitek, saj gostom ponujajo kakovostno udobje na poti. Blagovna znamka Four Points je bila zasnovana po meri neodvisnih poslovnih popotnikov. Obiskovalci lahko v hotelih Four Points by Sheraton najdejo brezčasen slog in poslovnežem prilagojeno storitev. Hotele Four Points by Sheraton boste našli v bližini letališč ali v predmestjih. Vsak hotel ponuja pristen občutek domačnosti.

V hotelih Four Points by Sheraton se boste lahko sprostili ob gledanju športa ter okušanju lokalnega piva. Program Best Brews omogoča gostom, da po vsem svetu v več kot 200 hotelskih barih okušajo lokalna, strateško izbrana craft piva in uživajo ob lokalni kulinariki. Pri izboru upoštevajo edinstven okus, priljubljenost in kakovost sestavin. Brezplačen Wi-Fi v sobah in javnih prostorih ter brezplačna plastenka vode so le del zaveze, kako se blagovna znamka Four Points približuje gostom.

Naročnik oglasnega sporočila je Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Foto: Jošt Gantar

Ne spreglejte