Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 12. 2016,
7.27

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Celjski sejem d.d.

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial spolnost erotika sejem erotike

Nedelja, 4. 12. 2016, 7.27

2 meseca, 1 teden

Igračke, s katerimi boste nedvomno izboljšali svojo spolnost

Vsebino omogoča Celjski sejem d.d.

Foto: Thinkstock

Spolnost | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Prevetrite dogajanje v vaši spalnici z nekaj zdravega eksperimentiranja. Odvrzite tabuje in se prepustite radostim, ki jih prinese že samo nova igračka.

Nikakor si ne smete dovoliti, da bi se v vašo posteljo vselila rutina. Spolnost je veščina in umetnost, ki zahteva veliko odkritosti, medsebojnega zaupanja in nedvomno veliko domišljije.

Še preden obupate nad dolgočasjem, ki je zavladalo v vaši spalnici, ga poskusite premagati z vročimi pripomočki.

strast, spolnost | Foto: Neskončno odtenkov porednosti: podredite svojega partnerja s porednim šepetanjem. Začnita z besedami in ko bosta ugotovila, da takšna majhna sprememba dodaja ravno prav ognja v vaši intimi, jo nadgradita z novim pripomočkom, ki vas bo ponesel v čisto nove višave. Majhen bič lahko naredi prave čudeže, vendar pod pogojem, da se bosta ob njem varno in sproščeno počutila oba. Na trgu lahko izbirate med različnimi  modeli, velikosti in materiali, ki so primerni tako bolj zanj kot zanjo. Želite še več? Svoj plen zavežite z nežnim svilenim šalom ali ga oklenite z lisicami.

Predigra z novim najboljšim prijateljem: povabite v posteljo igračko, ki bo lahko popestrila vašo predigro ali vam pomagala, da bi pri samozadovoljevanju raziskovali, kje so vaše meje. Dildo je nedvomno osnovni erotični pripomoček, brez katerega pravzaprav vaše spolno življenje nikoli ne bo doseglo pravih dimenzij popolne naslade. Uporabite ga lahko skupaj ali pa za seksi predstavo pred svojim partnerjem.

Igra vlog: bodita odkrita drug do drugega in si zaupajta, kam sežejo vajine najbolj strastne fantazije. Odkrivajta skupne točke in se prepustita domišljijskemu svetu erotike. Lateks, erotični kostumi, poredni pogledi in provokativno govoričenje: preoblecite se v svoja najljubša junaka. Maska je hitro odličen pripomoček za sprostitev. Ko boste svoje tabuje prekrili z novo erotično vlogo, bodo popustile še zadnje zavore.

Naj bo ves dan globoko v vašem spominu: vaša intimnost se ne začne in konča samo za zaprtimi vrati vašega stanovanja. Bodita iskriva skozi ves dan, pošiljajta si vroča sporočila in žgečkljive želje. Dame, bodite predrzne in si dan popestrite z uporabo vaginalnih kroglic. Dovolite si, da skozi ves dan uživate v težkem in vročem pričakovanju. Zagotavljamo vam, da bo že prvi večerni dotik pravi tornado vroče naslade.

strast, spolnost | Foto:

Poiščite pravi erotični navdih: če vam primanjkuje idej in bi radi svojo spolno življenje še nekoliko bolj začinili, potem vas vabimo, da obiščete sejem erotike Sloverotika, ki bo od 9. 12. do 11. 12. 2016 v Celju. Na enem mestu boste nedvomno našli dovolj navdiha za svoje nove posteljne pustolovščine. Od vročih plesov in striptizov, modnih revij do vroče telovadbe. Na sejmu boste lahko izbirali različne vroče pripomočke in morda celo dobili idejo za nov položaj ali igro v dvoje … mogoče celo v troje.

Zagotovite si vroče decembrske večere. Za več informacij o sejmu erotike Sloverotika preverite TUKAJ.

Nagradna igra: podarjamo vstopnice za sejem erotike

Nagradna igra je kočana. Srečni nagrajenci so:

Tanja Martinčič
Aleš Podlogar
Josip Korimšek
Tjaša Nemanič
Andreja Novak

Čestitamo!

Ne spreglejte