SiolNET. Trendi Moda
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Oblikovalka nakita navdih poiskala v trgatvi

3

termometer

 | Foto:
Jesenska kolekcija oblikovalke unikatnega nakita Katje Koselj je našla navdih v sočnih grozdnih jagodah, ki jih te dni pobirajo po vsej Sloveniji.

Oblikovalka unikatnega, zdaj že znamenitega kvačkanega nakita oKKo, v katerem se skrivajo tako biserčki kot kristali Swarovski, Katja Koselj, je na trg poslala novo kolekcijo. Navdih za viseče uhane, močne ogrlice in bogate zapestnice je našla v pravem slovenskem prazniku – trgatvi.

Kolekcija za modne boginje Barve, ki spremljajo aktualno kolekcijo, pa so tudi takšne, kot jih najdemo v vsakem vinogradu – vijoličasta, vinsko rdeča in zelena. Kolekcijo je oblikovalka poimenovala Goddess, ki v slovenskem prevodu pomeni boginja in je več kot primerna za pravo modno boginjo in navdušenko. Biseri, ki jih je Katja vkvačkala v zapestnice, ogrlice in uhane, spominjajo na sočno grozdje, sadež, ki nas bo razveseljeval vso jesen.

Potrebnih je veliko let, da je ideja dovršena "Oblikovanje nakita zame pomeni sprostitev, užitek in dopolnitev same sebe. Tako lahko izražam svoje misli, občutke in ideje," pove oblikovalka, ki navdih najde povsod. "Ideje in tehnike se nadgrajujejo, izpopolnjujejo in skozi leta se je izoblikoval edinstven – moj – slog. Natančen, simetričen, z zgodbo, predvsem pa na lep način kičast in bogat. Tak kot jaz. V vsakem kosu nakita je tako del mene, zato se mi zdi pomembno, da se ljudje zavedajo, kaj nosijo na sebi, koliko misli in predanosti je v vsaki podrobnosti ter koliko let je potrebnih, da je neka ideja zares dovršena in izdelek tak, kakršen je danes," še sklene Katja, ki pa je z mislimi že pri novem projektu, odprtju lastnega ateljeja in novi, zimski kolekciji, ki jo boste lahko tako kot vse druge kupili tudi prek spleta na www.katjakoselj.com.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin