Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 1. 2017,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Beko

Natisni članek

modni trend pralni stroj Beko advertorial

Ponedeljek, 30. 1. 2017, 8.00

2 meseca, 1 teden

Modni namig: popoln večer v dvoje

Vsebino omogoča Beko
Par, eleganca, romanca, ljubezen | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Romantični večer v soju sveč, ob popolni glasbeni kulisi z osebo, ob kateri vam hitreje bije srce. Scenarij za popoln večer je postavljen, potrebujete samo še stajling, s katerim boste že na prvi pogled zakoličili svojo ljubezen.

Poseben večer narekuje poseben stajling. Naj bo vajin večer nekaj posebnega tudi glede izbire garderobe. Če pričakujete čarobnost, se morate zanjo potruditi, tudi z izbiro malo bolj svečanih oblačil.

Zanjo: visoke petke in obleka

Stajling, eleganca, moda | Foto:

Visoke pete so prvo pravilo večernega stajlinga, v opravičilo vam je lahko samo višina vašega partnerja. Klasični salonarji so vedno najboljša in prva izbira, druga pa so nedvomno elegantni gležnjarji s tanko peto.

Če ste dovolj samozavestni, izberite kratko obleko, ki bo poudarila vaše noge. Če mini ne odraža vašega stajlinga, se raje odločite za različico elegance midi s pridihom 50. let prejšnjega stoletja.

Rdeča obleka, ženska, moda | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Audrey Hepburn | Foto: Večna izbira: kratka črna oblekica

S črno ne boste nikoli zgrešili. Črna oblekica je sinonim elegance in je nedvomno pravi navdih ženstvenosti. Dopolnite jo s črnimi čevlji in preprostim nakitom.

Če ste radi bolj opazni, si nadenite kakšno razkošnejšo verižico, za videz legendarne Audrey Hepburn pa dodajte še rokavice in si lase elegantno spnite.

Zanj: bela srajca z manšetnimi gumbi

Stajling, eleganca, moda | Foto:

Poiščite navdih v eleganci Jamesa Bonda ali večnega Caryja Granta. Preprosta obleka, kravata in bela srajca: s takšno izbiro boste nedvomno naredili pravi vtis na svojo damo, če boste izbrali črno-belo kombinacijo, pa bo uspeh zagotovljen.

Če je zanjo v garderobi nepogrešljiva črna oblekica, je zanj to črn suknjič. Za posebne priložnosti ga kombinirajte s klasično srajco z manšetnimi gumbi, ki so v zadnjih letih spet našli svoje mesto v moških omarah.

Moški, eleganca, obleka | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Če vas stroga eleganca plaši in če vas skrbi, da se v njej ne boste počutili sproščeno, potem jo nekoliko omilite: odstranite kravato in namesto elegantnih hlač raje oblecite kavbojke.

Da bodo vaša elegantna oblačila res večna

Večerna oblačila in srajce zahtevajo posebno skrb, predvsem med pranjem, kjer se lahko poškodujejo ali zbledijo.

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave® pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Zakaj je Beko uradni partner vaših oblačil za romantični zmenek

Beko | Foto:

Program pranja GentleCare 20 je zasnovan za pranje nežnih bombažnih oblačil in tkanin iz česanega bombaža, saj ponuja nežno pranje in ožemanje. Hkrati preprečuje poškodbe oblačil, ohranja teksturo in podaljša življenjsko dobo oblačil. Kljub nizki temperaturi pranja program dosega enake rezultate kot pranje pri temperaturi 40 stopinj Celzija*, ob tem pa porabi le pol energije.

*Testirano v neodvisnem laboratoriju.

Ne spreglejte