Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 11. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Modiana

Sobota, 18. 11. 2017, 7.00

6 let, 4 mesece

Kje najlažje uloviti modne popuste?

Oglasno sporočilo
Modiana

Prihaja 24. november, petek, ki je po svetu znan po vrtoglavih popustih in norih nakupovalnih dogodkih. Modni navdušenci ta dan poznajo pod imenom Black Friday.

Marsikdo ima dogodek zabeležen v svojem koledarju in mrzlično pripravlja svojo taktiko, kako se najbolj izogniti gnečam v trgovinah. Če boste prihodnji konec tedna kupovali v spletni trgovini Fashion Hunter, imate najbolj preprosto taktiko na dlani.

Modiana | Foto:

Fashion Hunter namreč predstavlja izbor modnih kosov vodilnih svetovnih blagovnih znamk, kot so Fracomina, Gerry Weber, s.Oliver, Only, Lee Cooper, Jack & Jones in še številne druge. Na enem spletnem mestu so zbrani oblačila, obutev, torbe in drugi modni dodatki, ki so primerni zanjo in zanj – vse za vaš naslednji modni ulov. In vse po 50 % nižji ceni v času od petka, 24. novembra, pa vse do nedelje, 26. novembra!

Modiana | Foto:

Sezoni lova na popuste se lahko priključite z brskanjem po spletnih nakupovalnih policah, svoj ulov pa si naročite kar na dom. Če menite, da je treba vsak kos oblačila pred nakupom pomeriti, vam Fashion Hunter omogoča tudi to. Modne kose lahko naročite v najbližjo poslovalnico Modiana. Tam bo ulov pričakal pripravljen, da ga potipate, pomerite in ugotovite, ali vam zares ustreza.

Modiana | Foto:

Stereotipno prepričanje pravi, da so sivi, mrzli in deževni novembrski dnevi narejeni za pohajkovanje po nakupovalnih središčih, pregledovanje že skoraj božično okrašenih izložb, brskanje za udobnimi puloverji, toplo obutvijo in usnjenimi modnimi dodatki. Zakaj se ne bi raje zavili v toplo odejo, si natočili skodelico najljubšega čaja, se izognili predpraznični gneči in z nakupi opravili kar iz udobja domačega kavča?

Modiana | Foto:

Ne spreglejte