Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 5. 2011,
15.11

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

videospot

Torek, 10. 5. 2011, 15.11

6 let, 6 mesecev

Jennifer Lopez, privlačnejša kot kdajkoli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Enainštirideset let, dva otroka, cvetoča kariera in videospot, v katerem je privlačnejša kot kdajkoli – še malo, pa bomo Lopezovo lahko označili za superžensko.

Pevka Jennifer Lopez, ki bo julija praznovala 42. rojstni dan, je nedavno predstavila nov videospot, v katerem je videti bolje kot kdajkoli. Mama triletnih dvojčkov Maxa in Emme brez dvoma jadra na novem vrhuncu svoje kariere, prvič pa je uspela združiti zakon, materinstvo, glasbeno in filmsko kariero (lani smo jo v kinih videli s filmom Rezervni načrt, prihodnje leto pa bo posodila glas novemu delu animiranke Ledena doba), za nameček pa je še sodnica v deseti sezoni izjemno priljubljene tekmovalne oddaje Ameriški idol. V objemu vročega Kubanca Pesem I'm Into You je drugi singel z Jenniferinega sedmega studijskega albuma Love?, pri kateri ji je na pomoč priskočil Lil Wayne, saj naj bi bil pevkin najljubši raper. Pri prejšnjem videu za pesem On the Floor je Lopezova skušala očarati s pomočjo melodije iz Lambade in če ji je takrat v videu družbo delala tudi uspešna slovenska plesalka Nika Kljun, se je pevki tokrat pridružil kubanski igralec in nekdanji maneken William Levy.

Vlogo v videospotu mu je Jennifer ponudila po tem, ko so ji njene sestrične zagotovile, da je Levy trenutno najbolj vroč moški naokoli. Videospot so sicer posneli v Mehiki na različnih arheoloških prizoriščih starodavne majevske kulture, v skladu s pripovedko o kači, ki naj bi se smukala tam naokoli, pa se je za oprijeta, bleščeča in kačjim luskam podobna oblačila odločila tudi Jennifer. Zvezdnica je v petem desetletju življenja vsekakor bolj samozavestna in privlačnejša kot kdajkoli poprej.

Dober videz zahteva veliko časa in še več truda Lopezova, ki so jo letos pri reviji People izbrali za najlepšo žensko na svetu, je takrat povedala, da je lepota pravzaprav del njene službe. Čeprav je najsrečnejša kot mama brez ličil, pa vzorno skrbi za telovadbo in redno prehrano. "Nočem, da bi si kdorkoli mislil, da je to lahko. Zahteva veliko časa in še več truda. HDTV široki zaslon ni nikogaršnji prijatelj!" In že se počutimo malce bolje ...

Ne spreglejte