Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 6. 2014,
17.21

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Jelena Rozga intervju

Sreda, 4. 6. 2014, 17.21

7 let, 12 mesecev

Jelena Rozga: Ne maram umetnih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Hrvaško pevko smo ujeli pred enim izmed njenih koncertov v Sloveniji, zaupala nam je, kako skrbi za svoje telo in ohranja večno mladost. Najpomembnejši nasvet? Srečna ženska je najlepša.

Kakšna je vaša lepotna rutina? Mislim, da mora vsaka ženska pred spanjem temeljito očistiti svoj obraz, tega se strogo držim tudi sama. Poleg tega že več let redno obiskujem dermatološko kliniko, kjer smo skupaj uspešno rešili moje težave z zamašenimi porami, ogrci. Sicer pa veliko pozornosti namenjam koži po vsem telesu, ne le na obrazu. Tako si po prhanju vedno od glave do pet v kožo vtrem mleko za telo, ki pa mora biti seveda čim bolj naravno.

Je za vas to, da je kozmetika naravna, najpomembneje? To obožujem, naravno je zame najlepše. Sama tako ne podpiram lepotnih operacij, ker ne maram pretiravanja. Rada vidim žensko, ki skrbi zase in ohranja naravni videz. Pred leti se je pogosto dogajalo, da so se dekleta po 25. letu odločale za zelo invazivne lepotne operacije, po katerih so bile potem videti zelo podobne druga drugi. Tega je zdaj na srečo malo manj, a je hkrati vedno bolj priljubljen botoks, s katerim si dekleta povečajo ustnice, kar pa se meni zdi grdo.

Všeč mi je naravni videz. Če ženska vlaga vase, se potem tudi zelo lepo stara. Vse, kar namreč počnemo za lepoto, bi morali početi v mejah normale, ne pretiravati.

Večina žensk se pri lepotnih idealih zgleduje po zvezdnicah. Vi ste tako ena od redkih, ki zagovarjajo to, da estetske operacije niso edina logična izbira … Znani so seveda vzor mladim. Veseli me, če sem lahko vzor svojim oboževalcem z zdravim načinom življenja. Sama na primer ne pijem alkohola in zdi se mi pomembno, da se mladi zavedajo tega, da se lahko zabavajo tudi brez pitja alkoholnih pijač. Res je sicer, da je težko ves večer piti le vodo ali sok, kot to počnem jaz, ampak če že pijemo alkohol, se držimo omejitev, ne pretiravajmo.

Če povzameva, je torej vaš recept za zdravo življenje: brez pretiravanja? Absolutno. Mislim tudi, da je srečna ženska najlepša ženska. Tega se držim tudi, ko se ličim. Le na snemanjih videospotov je moj mejkap močnejši, na koncertih pa uporabljam predvsem kar najmanj ličil, saj ne maram podobe, kot jo imajo nekateri, ko uporabijo – pregovorno – kilogram pudra. Že moja mama mi je v mladih letih pogosto govorila, da ne potrebujem veliko ličil, tega se še vedno držim.

Pa bi lahko rekli, da ste takšen način življenja prevzeli zato, ker prihajate iz obmorskega mesta, Splita? Da, jaz sem otrok morja, povezana z naravo. Verjetno je pri vsem skupaj res nekaj na tem, da je ob morju dobro ozračje. (smeh) Piti kavo na splitski Rivi s pogledom na morje je nekaj neprecenljivega.

Ne spreglejte