Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 11. 2018,
11.40

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek jakna

Ponedeljek, 5. 11. 2018, 11.40

5 let, 5 mesecev

Bunda, da te kap!

Oglasno sporočilo
bunde Spletno nakupovanje

Slovenci so ponoreli za tole bundo ...

Izbira bunde, ki bo hkrati topla, moderna in vam bo popolnoma ustrezala, se zdi kot nemogoča misija. Vendar to ni tako težka naloga, če poznate nekaj osnovnih trikov. Sliši se neverjetno, toda z nakupom prave bunde lahko prihranite veliko denarja, če veste, kateri modeli bodo enako atraktivni iz sezone v sezono. In ne, to niso tiste jakne, ki jih lahko najdete v skoraj vsaki trgovini.

bunde Spletno nakupovanje | Foto: Za razliko od nežnejšega spola večina moških vso zimo nosi samo eno bundo. Prav zaradi tega razloga morajo biti moški zelo previdni, ko izbirajo kroj bunde, pa tudi barvo, ki se bo najbolje ujemala z vsem, kar bodo nosili v zimskih dneh. Tudi moški, ki ne sledijo slepo modnim trendom, lahko s pametnim nakupom zimske jakne pritegnejo poglede.

Za bralce tega članka smo pripravili posebno presenečenje: samo danes imate priložnost preizkusiti super bunde, ki jih do sedaj niste nosili, in ki vam bodo zagotovo popolnoma pristajale!

Poleg tega lahko prejmete tudi neverjeten popust!

Kakšen je vaš prihranek, če naročite privlačno in toplo bundico?

POGLEJTE TUKAJ >> POZOR: popust velja samo danes!

2 razloga, zakaj izbrati prav to bundo

bun | Foto: Ni treba, da ste maneken, da bi v tej bundi izgledali vrhunsko. Obstajajo modeli, ki ustrezajo vsem tipom postave, ne da bi se pri tem izgubila lepota in zanimivost kroja, četudi imate kakšen kilogram več.

Ta kroj in dolžina sta namenjena ravno 2 stvarem, saj skrijeta odvečne kilograme, če ste dobro grajeni, pa hkrati poudarita vašo postavo.

Ta zanimiv model bunde vam bo omogočil, da boste izgledali moderno, obenem pa vas v dolgih zimskih dneh ne bo zeblo.

bunde Spletno nakupovanje | Foto:

Ne glede na to, za kakšno priložnost ste jo nameravali obleči, ne boste ostali neopaženi, niti se ne boste počutili manj urejeni od nekoga, ki je pred ogledalom preždel ure in ure. Ali je potem vredno vložiti denar v en tak kos oblačila?

Udobno in moderno iz sezone v sezono

Moški cenijo nekoliko drugačne stvari od žensk. Bolj kot moderen videz jim je pomembna udobnost. Zaradi tega nekateri pogosto izgledajo tako, kot da jim ni mar za njihov videz. Enako je pri nakupovanju.

Nekateri samo želijo udoben kos oblačila, ki jim bo služil dolgo časa, in kakovosten material, ki je vzdržljiv. Prav tako ne želijo zapravljati veliko časa za iskanje tega kosa oblačila. Ker po krajšem iskanju v različnih trgovinah ne najdejo, kar želijo, kupijo nekaj, kar jim približno ustreza.

Za moške, ki ne želijo znižati svojih meril in ne želijo izgubljati časa za pomerjanje številnih modelov, namenjenih predvsem eni ciljni skupini, so spletne trgovine prava rešitev. Če menite, da so cene pri nakupu na spletu veliko višje kot v bližnji trgovini, ne skrbite.

Spletne trgovine so postale vsakodnevnica in izredno močna konkurenca klasičnim prodajalnam. Dobra izbira in dostopne cene so tisto, o čemer sanja vsak kupec, in kar jim spletne trgovine sedaj tudi nudijo. Varnost plačila se je dvignila na višjo raven. Za tiste, ki imajo še vedno pomisleke glede spletnega plačila, pa obstaja možnost plačila po povzetju. Varno in enostavno!

bunde Spletno nakupovanje | Foto:

Za opazne in diskretne moške

Čeprav se zdi nemogoče z enim oblačilom zadovoljiti tema dvema kriterijema, je ta model zimske jakne dokaz, da je to mogoče. Zanimivo izdelani žepi in način zapenjanja so opazne podrobnosti, zaradi katerih ne boste preveč izstopali, bodo pa dale vedeti, da imate okus.

Če želite pustiti močnejši vtis in biti nekdo, za katerim se bodo obračali ljudje, izberite eno od bolj vpadljivih barv bunde. Ponudba je izredno velika in zlahka boste našli odtenek, ki bo dopolnil vaš stil oblačenja. Popolnoma dodelani patenti na rokavih bodo preprečili vdor hladnega zraka pod jakno, kapuca pa vam bo grela glavo.

Kakovosten in mehak material vas bo grel v zimski sezoni, drugi pa vas bodo videli kot osebo, ki skrbi za svoj videz. Prijetna zunanjost je tisto, kar vsi najprej opazimo. In s tem modelom jakne boste to tudi dosegli.

Kosi oblačil, ki se moškim najbolj izplačajo

Ne glede na vašo starost obstajajo kosi oblačil, ki vam bodo vedno pristajali. Čeprav se v zadnjem času zdi, da je vse podrejeno mlajši populaciji, obstajajo tudi takšni modeli jaken, ki so brezčasni in ki pristajajo vsem.

Velika prednost tega modela bunde v tem, da jo je enostavno kombinirati s katerim koli stilom oblačenja. So vam všeč športna oblačila? Idealno za kombinacije! Ste bolj sproščen "casual" tip moškega? Ta jakna je kot narejena za vas! So vam všeč elegantnejše stvari? Pametna izbira! Bodite nekdo, ki bo le z nekaj kosi oblačil videti fantastično v vsakem trenutku.

To jakno kombinirajte tako, da boste izgledali, kot da ste pravkar prišli z modne piste neke znane modne agencije, ali pa jo umestite v svoj sproščen, ležeren stil. Dajte vaši domišljiji prosto pot!

bunde Spletno nakupovanje | Foto:

bunde Spletno nakupovanje | Foto:

 

bunde Spletno nakupovanje | Foto: bunde Spletno nakupovanje | Foto:

 

 

 

bunde | Foto:

bunde Spletno nakupovanje | Foto:

Obiščite spletno trgovino lerverger.si in v svojo omaro vnesite nekaj živahnosti! Na spletni strani lahko poleg širokega izbora privlačnih in toplih zimskih jaken najdete tudi širok izbor oblačil, ki jih boste zagotovo lahko kombinirali s stvarmi, ki jih že imate. Izberite pulover, ki ga je enostavno skombinirati, kakšne moderne hlače, ali se potopite v ponudbo zanimivih dodatkov, ki jih mora imeti vsaka moška omara.

bunde Spletno nakupovanje | Foto: ZA BRALCE TEGA ČLANKA smo pripravili posebno presenečenje: samo danes lahko prejmete neverjeten popust! Kakšen je vaš prihranek, če danes naročite to zanimivo in moderno zimsko jakno, POGLEJTE TUKAJ>>

POZOR: Zaloge so omejene!

 

 

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje d. o. o.

Ne spreglejte