Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 12. 2017,
13.06

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Perutnina Ptuj

Foto: Thinkstock, Perutnina Ptuj

Natisni članek

Coctail Poli Perutnina Ptuj zabava advertorial

Sobota, 9. 12. 2017, 13.06

2 meseca, 3 tedne

Zabava, kot je še ni bilo – čas je, da poskočite!

Vsebino omogoča Perutnina Ptuj

Foto: Thinkstock, Perutnina Ptuj

December ali kakšen drug mesec – sploh ni pomembno: priložnost za vrhunsko poskočno zabavo je vedno pri roki, zlasti če glavno Odlična ideja s Coctail Polivlogo pri tem prevzame Coctail Poli!

Poli | Foto:

Ste pripravljeni za pravo kulinarično zabavo, kjer bo vse tako preprosto zabavno, da ne boste razmišljali več o ničemer drugem, kot o tem, da se boste imeli izredno lepo? S polnimi želodčki in nasmejanimi obrazi – to je cilj, ki si ga morate zadati vsakič, ko bo na sporedu coctail zabava.

Ne recite ji hrenovka 

Zakaj bi si oteževali življenje s celodnevnim kuhanjem in pripravljanjem jedi, ki bi bile všeč vsem gostom? Dovolj je, da iz hladilnika vzamete Coctail Poli in jo ponudite na svoj edinstven način – v solati, na sofisticiranih palčkah za ražnjiče, na obloženih kruhkih ali morda ob kakšni slastni omaki ali gosti kremni juhi. Coctail Poli se znajde v raznoliki družbi in vedno poskrbi za tisti pravi spoj okusov, ki vsako zabavo spremeni v nepozaben žur.

Poli | Foto: Odlična ideja s Coctail Poli

Naj bodo vaši prigrizki še bolj sočni – poleg kruhkov in krekerjev svoje mini Coctail Poli ponudite z okusno omako.

Priprava je čisto preprosta: v majonezo primešajte nekaj kapljic konjaka, žličko gorčice in nekaj žlic kečapa. Dobro premešajte, dodajte kakšno sestavino po svojem okusu in pustite počivati v hladilniku za vsaj pol ure.

Postrezite jo v posebnih skledicah, na posteljici iz solate ali jo pokapljajte na kanapejih. Presenečeni boste, kako odlično se ujema z izvrstno Coctail Poli!

In še več: Coctail Poli se znajde z živahnimi kratkohlačniki ali v družbi bolj sofisticiranih gostov, zdržala bo dolgo v noč, tudi ko boste na glas odštevali zadnje sekunde leta, z veseljem pa bo tudi na krožniku vašega prvega zajtrka v novem letu. Zakaj ne bi končali in začeli v slogu, ki ga omogoča le Coctail Poli?

Coctail Poli je kraljica vaših kulinaričnih potovanj

Poli | Foto:

Vedno pri roki in vedno pripravljena za kulinarični ples. Narejena je iz 90 odstotkov najbolj kakovostnega piščančjega mesa, kar je trenutno največ v segmentu hrenovk na trgu, nežno dimljena in skrbno začinjena.

Ali jo boste skuhali ali spekli, še vedno je stoodstotno Poli.

Coctail Poli je brez glutena.


Koliko Coctail Poli leti iz embalaže?

Coctail Poli bo december naredila še bolj prazničen. Sodelujte v zabavni nagradni igri in si prislužite prikupne nagrade. Vse, kar morate storiti, je zelo preprosto: odkrijte Koliko Coctail Poli leti iz embalaže in odgovor zapišite pod nagradno Facebook objavo ali ga pošljite na info@perutnina.eu.

Poli | Foto: Izmed vseh, ki boste sodelovali, bodo izžrebali pet nagrajencev, ki bodo prejeli:

3 x powerbank (polnilna baterija za telefone in tablične računalnike),

1 x pulover,

2 x promocijski paket Poli.

 

 

Več o nagradni igri lahko preberete tukaj.

Ne spreglejte