Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 12. 2015,
13.24

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Kurzschluss novo leto silvestrovo advertorial

Sreda, 30. 12. 2015, 13.24

2 meseca, 1 teden

Treslo bo tudi za novo leto!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Kurzschluss se po več razprodanih večerih v družbi elektro virtuozov in odličnih koncertih poslavlja. A slovo bo divje, saj se s končno zabavo obeta vrhunec decembrske norije.

Kurzschluss vol. III zapira svoja vrata. Letošnja sezona je v prestolnico pripeljala številna zveneča imena domačih in tujih glasbenikov ter nadgradila lani začrtano pot festivalskega kluba z bogatim, žanrsko pestrim programom. Dogajanje v veselem decembru so popestrili francoski didžej Watermät in pevka Kelli Leigh, DJ Fresh, Joris Voorn, italijanski duo Vinai, legendarni ameriški didžej Roger Sanchez, Kenny Carpenterja iz Studia 54, Matador in Cristian Varela, domača Sharkastique ekipa v družbi s The Shapeshifters. Domače barve so zastopali didžeji Mike Vale, Sylvain, Peter Gold, Xequtifz s Hannah Mancini, Siddharta in Magnifico s tradicionalnim koncertom na božično noč. Po desetih izjemnih večerih organizatorji pripravljajo sklepni novoletni vrhunec.

Sklepno dejanje za silvestrovo

Spekter zabav se bo sklenil na silvestrski večer, ko se bo kratko, a sladko utripanje priljubljene zelene puščice poslovilo z nepozabno zabavo ob praznovanju novega leta. A slovo bo divje, saj zadnja zabava v letu obljublja vrhunec vseh zabav. Za najdaljšo noč v letu se bo Kurzschluss preobrazil in si nadel praznično preobleko. Ta večer ne bo manjkalo bleščic, milnih mehurčkov, balonov, konfetov in pisanih oprav, obiskovalci pa naj se pripravijo na številna presenečenja. Na oder pop up kluba se vrača Mike Vale, ki je občinstvo navdušil že na večeru z Roger Sanchezom, za ogrevanje pa bosta poskrbela Peter Gold in DJ Maj.

Vstop v novo leto 2016 v festivalskem klubu bo zaznamovan z avantgardnim spremljevalnim programom, vabljivimi plesalkami in novoletno gostinsko ponudbo. Izkoristite še zadnji dogodek najbolj vroče party točke letošnjega veselega decembra.

Ne spreglejte