SiolNET. Trendi Glasba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na prodajnih policah tudi knjiga o pevki Seleni

1

termometer

 | Foto:
Se še spomnite mehiško-ameriške pevke Selene, ki je zaslovela v sredini osemdesetih let? Skoraj 20 let po njeni smrti je njen mož Chris Pérez o njej napisal knjigo z naslovom To Selena, With Love.

Selena Quintanilla-Pérez je nastopala že pri treh letih, prvi album Selena pa je posnela leta 1989. Če se pevke še vedno ne spomnite, naj vam malo pomagamo. Seleno je leta 1995, ko je bila pevka stara le 23 let, umorila predsednica njenega kluba oboževalcev Yolanda Saldívar. Zaradi tega tragičnega dogodka so se hollywoodski filmski ustvarjalci odločili, da o njej posnamejo tudi film, v katerem je leta 1997 blestela Jennifer Lopez.

Želel je predstaviti njeno zgodbo z drugačne plati

Po tolikih letih se je Chris Pérez, ki je bil z njo poročen tri leta, odločil, da bo napisal knjigo o njenem življenju, ki jo je naslovil To Selena, With Love. "Že leta in leta me Selenini oboževalci spodbujajo, da naj napišem knjigo o njej. Čeprav so me spodbujali, sem sam želel napisati njeno zgodbo z drugačnega vidika," je povedal danes 49-letni Chris Pérez.

Knjiga To Selena, With Love tako govori o njunem skupnem življenju, vse od tistega trenutka, ko sta se spoznala do njene tragične smrti. Chris Pérez in Selena sta se spoznala leta 1988, kmalu pa je Chris postal član njenega benda. Zaljubila sta se in kasneje tudi poročila, čeprav njune ljubezni ni priznaval Selenin oče Abraham, ki je bil hkrati njen menedžer.

Selena Quintanilla-Pérez je v svojem kratkem življenju posnela šest albumov, zadnji Dreaming of You je bil izdan po njeni smrti. Do danes je prodala več kot 10 milijonov kopij svojih albumov, za Američane, predvsem pa tiste mehiškega porekla, pa še danes velja za izjemno osebo in nadarjeno pevko.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin