SiolNET. Trendi Glasba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Axl Rose dal pospremiti oboževalca s koncerta, enako Kanye West

1

termometer

 | Foto:
Axl Rose in Kanye West sta vsak na svojem koncertu izrazila svoje nestrinjanje s svojimi oboževalci.

Ni znano, zakaj se je Axl Rose znesel nad svojim oboževalcem

Skupina Guns N'Roses je nastopala v Vancouvru, ko se je nek oboževalec neprimerno vedel. Vsaj tako trdi glavni pevec Axl Rose, ki je varnostnikom naročil, da ga pospremijo iz dvorane.

Stari Axl Rose se je vrnil, saj je po odhodu oboževalca njihove skupine označil za bedaka. Še zdaj ni znano, kaj je Axla tako razburilo, da se je odločil za to potezo. Vsekakor pa so vsi v dvorani slišali Axlovo norenje na odru. "Izgini iz dvorane! Ven! Ti, ja! Vidim te, bedak," se je na odru drl 49-letni Axl Rose.

Vsekakor pa ni bilo prvič, da bi se kaj takega zgodila na koncertu Guns N'Roses. Skupino so namreč obtožili nesramnega ravnanja z oboževalci, ko so ti koncertirali v Riu de Janeiru na festivalu Rock in Rio. Na tiskovni konferenci so povedali, da niso želeli nikogar namerno žaliti, zlasti svojih oboževalcev.

Kanye prosil oboževalca, da zapusti njegov koncert

Kanye West pa je sprva prosil štiri ljudi, da odidejo z njegovega koncerta v Washingtonu. Eden izmed njih je bil namreč tako predrzen, da je vanj zalučal večje število svojih poslovnih vizitk, kar pa Kanye ni odobraval, zato je vse štiri prosil, da odidejo. "Videl sem, da so vizitke priletele iz tiste smeri. Vsi štirje morate zapustiti dvorano. Razen, če se javi pravi storilec," je na svojem koncertu poslušalce nagovoril temperamentni Kanye.

Pevec je vztrajal, da vsi štirje zapustijo dvorano. Vendar so njegovi varnostniki odkrili, kdo je v Kanyeja vrgel vizitke, zato so iz dvorane pospremili le storilca.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin