Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 12. 2015,
15.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Pickbox SiOL TV filmi

Petek, 11. 12. 2015, 15.31

8 let

Pickboxove decembrske novosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Preverite, katere filme in serije si boste lahko na Pickboxu na SiOL TV ogledali decembra.

Sherlock (Sherlock) Sherlock Holmes je iz viktorijanskega Londona stopil na ulice sodobne britanske metropole, toda še vedno se ne znajde v družbi. Ljudi ne prenaša in raje kot z neposrednim stikom z njimi komunicira prek SMS-jev. Sploh ne vidi, kadar je všeč kakšni ženski, prezira vse z "majhnimi možgani", toda ni psihopat, ampak sam zase pravi, da je sociopat, ki zelo dobro funkcionira.

Prve tri sezone serije so že na voljo, premiero posebne epizode s Sherlockom pa si boste lahko od 8. 1. 2016 naprej lahko gledali samo na Pickboxu!

Agatha Christie: Poirot (Agatha Christie's Poirot) Že na voljo!

David Suchet je poskrbel za najboljšo upodobitev slavnega Belgijca Agathe Christie, ker se je tega lotil z velikim zanosom. Prebral je vse romane, kratke zgodbe in dela, v katerih je Poirot glavni lik. Izvlekel je vsako značilnost in ustvaril podobo urejenega in z logiko obsedenega detektiva.

Bratje in sestre (Brothers & Sisters) Že na voljo!

Dramska serija o odraslih bratih in sestrah kalifornijske družine Walker na čelu s požrtvovalno mamo Noro. Njihova življenja so polna ljubezenskih, starševskih, zdravstvenih in političnih izzivov, tu pa so tudi ločitve, odvisnost, vojne in celo smrt. Vse jih potiska do skrajnosti, vendar vztrajajo v nameri živeti čim bolj polno življenje, da nikoli ne izgubijo medsebojne bližine in brezpogojne ljubezni, ki si jo delijo.

Psički iščejo zaklad (Treasure Buddies) Prihaja v decembru!

Stari stric psičkov Digger je bil zvest spremljevalec arheologa Thomasa Howarda, ki je odkril polovico uganke do poti v Kleopatrino grobnico. Ampak ker mu ni uspelo najti druge polovice, se je upokojil. Thomas odpelje svojega vnuka Peta na razstavo egipčanskih umetnin, kjer da Petovemu psu Mudbudu Diggerjevo ruto. Britanski arheolog Phillip Wellington pristopi k Thomasu in mu pove, da ima on drugo polovico uganke. Njega in vnuka povabi na potovanje in jima reče, da Mudbud ne more z njimi. Toda Mudbud in psički se skrijejo v njihovo letalo.

Očka brez načrta (The Game Plan) Prihaja v decembru!

Zvezdnika ameriškega nogometa Joeja Kingmana zanimajo samo rezultati, denar in ženske, zato je močno presenečen, ko se pred njegovimi vrati pojavi osemletna Peyton, njegova hčerka iz prejšnjega zakona, za katero sploh ni vedel, da obstaja. Joe, ki nima niti malo starševskih izkušenj, sprva dela velike napake z deklico, toda ona je vseeno odločena, da mu bo dala priložnost, da postane najboljši očka.

Twin Piks (Twin Peaks) Prihaja v decembru!

Nenavadni agent FBI, čudaški Dale Cooper, pride v mestece Twin Peaks, da bi raziskal smrt lepe Laure Palmer, priljubljene dijakinje, kraljice maturantskega plesa, katere truplo so našli v gozdu, zavito v plastiko in odvrženo ob reki. FBI-jevec počasi začenja spoznavati prebivalce gozdnega mesteca, da bi ugotovil, kaj se je zgodilo. Toda prebivalci so večinoma taki kot Cooper, zelo nenavadni. Kmalu pa se začnejo tudi nenavadne sanje in dogodki...

4400 (The 4400) Prihaja v decembru!

Serija spremlja življenja 4400 pogrešanih ljudi, ki jih je nenavadna svetlobna krogla nekega dne vrnila na Zemljo, toda težava je v tem, da se ti ljudje niso postarali niti za en dan, ne glede na to, koliko časa je preteklo od njihovega izginotja.

Bambi Prihaja v decembru!

Bambi naredi svoje prve negotovo korake v samem srcu gozda ter se poda raziskovat nov svet okrog sebe z dobrima prijateljema, zajcem Thumperjem in stvorom Flowerjem. Pred njimi so številne pustolovščine, ki vključujejo drsanje po zaledeneli vodi, paradiranje po gozdu in spoznavanje njegovih zanimivih prebivalcev.

Bambi 2 Prihaja v decembru!

Mladi Bambi je zdaj sam s svojim očetom, velikim vodjem, ki ga mora vzgojiti in naučiti vsega o gozdu. Ponosni oče se kmalu zave, da se tudi sam lahko marsikaj nauči od svojega pogumnega sina. V nadaljevanju Bambijeve fantastične zgodbe so tudi Thumper, Flower in Sova ter nekateri novi čudoviti prijatelji.

101 dalmatinec (101 Dalmatians) Prihaja v decembru!

Ko sta se spoznala ustvarjalec videoigric Roger in modna oblikovalka Anita, je med njima vzklila ljubezen na prvi pogled. Res pa je, da sta imela majhno pomoč. Njuno srečanje sta pravzaprav omogočila njuna psa dalmatinca, Rogerjev Pongo in Anitina Perdy, ki sta se zaljubila, ko sta se srečala na sprehodu.

102 dalmatinca (102 Dalmatians) Prihaja v decembru!

Cruella de Vil je zaradi svojih zločinov tri leta preživela v zaporu, kjer se je zdravila zaradi odvisnosti od krzna. Doktor Pavlov, ki je zadolžen za njeno zdravljenje in terapijo, odloči, da je Cruella pripravljena na odhod iz zapora, zato jo pogojno izpustijo na prostost.

Ne spreglejte