SiolNET. Trendi Film in TV
1,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Vem, kako se konča Igra prestolov" #video

1,10

termometer

Angleška igralka, ki igra eno bolj prepoznavnih vlog v televizijski megauspešnici Igra prestolov, je ena redkih oseb, ki pozna eno največjih televizijskih skrivnosti - kako se bo Igra prestolov končala.

Maisie Williams, ki v Igri prestolov igra Aryo Stark, je v svoji oddaji gostil priljubljeni komik Jimmy Kimmel in prva stvar, o kateri sta se pogovarjala, je bila seveda TV-serija, ki jo - vsaj tako se včasih zdi - gleda ves svet.

Trenutno snemajo osmo sezono, ki bo tudi zadnja, zaradi česar je najpomembnejše vprašanje vseh oboževalcev serije: Kako se bo zgodba končala? Na odgovor bodo morali počakati vse do poletja prihodnje leto, ko jo bodo predvajali.

Med izbranci, ki vedo, kako se Igra prestolov konča, je tudi njena mama

Igralci, ki so že sredi snemanja, pa konec poznajo. Ena od njih je tudi Maisie Williams, ki se je spretno izogibala Kimmlovemu vrtanju in povedala le, da je bil trenutek, ko je scenarij prebrala do konca, "neverjeten", nato pa je še priznala, da konec Igre prestolov pozna tudi njena mama, ki ji je dovolila prebrati scenarij.

"Kot vemo, predsedniki včasih ne govorijo resnice"

Dotaknila sta se tudi izjave predsednika televizijske mreže HBO, ki je dejal, da bodo posneli več različnih koncev serije in s tem skušali skrivnost obdržati vse do konca. "Ne vem, ali imamo dovolj velik proračun za kaj takega," je to komentirala igralka in pribila: "Kot vemo, predsedniki včasih ne govorijo resnice."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin