Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 9. 2014,
8.23

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Planet TV oddaja šov

Sreda, 3. 9. 2014, 8.23

8 let, 3 mesece

Prvič v Sloveniji - oddaja Razred talentov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Razred talentov - šov z mladimi, talentiranimi pevci, starimi med 8 in 14 let, ki pod vodstvom mentorjev in učiteljev petja izpopolnjujejo svoje pevsko znanje.

Razred talentov (Master Class) je prvi šov pevskih talentov, v katerem ne bo eliminacij. V oddaji se bo pomerilo 16 nadarjenih mladih pevcev, starih med 8 in 14 let.

Razred talentov je najbolj srčen šov, ki ga je kdajkoli videla Slovenija. Je šov, v katerem nobeno mlado srce ne bo zlomljeno. Je šov, v katerem bodo mladi talenti peli znane pesmi, dobivali le pozitivne ocene in nihče izmed njih ne bo izločen.

Otroci bodo v šovu Razred talentov delali pod vodstvom glasbenih mentorjev, enkrat tedensko bodo nastopili s pesmijo, ki jo bodo vadili pod budnim očesom svojih televizijskih učiteljev. Nihče od njih ne bo zapustil razreda, niti gledalci ne bodo izbirali, kdo med njimi je najboljši. Mentorji oz. žiranti bodo nastope otrok ocenjevali, na koncu t. i. šolskega leta bomo imeli zmagovalca oz. zmagovalko, ampak kar je najbolj pomembno - mladim talentom bomo s strokovno ekipo pomagali, da napredujejo in svoj napredek pokažejo slovenskim gledalcem.

V Razred talentov je sprejetih 16 mladih pevcev, 11 deklet in 5 dečkov. V prvih dveh oddajah bodo gledalci videli njihove avdicijske nastope, na katerih so se otroci predstavili s pesmijo po svojem izboru. Izbrani otroci bodo dobili svojega mentorja, mentorji so Katarina Habe, Alenka Godec, Tomi Meglič in Aleksander Mežek.

Od tretje oddaje naprej pa bodo gledalci spremljali, kako otroci odpojejo pesem, ki jim jo določi mentor, otrok pa se na svojo interpretacijo pesmi pripravlja skupaj z mentorjem in eno izmed dveh učiteljic petja – Natašo Nahtigal ali Kristino Oberžan. Otroci bodo peli najbolj popularne pesmi leta 2014, najbolj znane pesmi iz filmov, novoletne pesmi, pesmi, ki so jih poslušali njihovi starši, preizkusili se bodo tudi v prepoznavnih pesmih s tekmovanja Evrovizija ter svetovno znanih duetih.

Mentorji bodo med nastopom postali žiranti, saj bodo nastop vsakega otroka ocenili. V Razredu talentov ne delimo slabih ocen, vseeno pa bo v vsaki oddaji en otrok imel najvišjo oceno in zmagovalec posamezne oddaje bo s svojim mentorjem še enkrat odpel pesem, za katero je dobil najvišjo oceno.

Na koncu "šolskega leta" Razreda talentov bomo imeli zmagovalca ali zmagovalko, ki bo prejel posebno nagrado, vsi otroci pa bodo v času snemanja dobili tudi veliko praktičnih daril.

Avtor: Planet TV

Ne spreglejte