Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 2. 2019,
12.03

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,28

Natisni članek

Oskarji oskarji

Torek, 5. 2. 2019, 12.03

5 let, 2 meseca

"Nihče se ni napil ali slekel, a je bilo noro" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,28
Oskarji, nominiranci | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Kako je videti, ko se na kosilu zberejo nominiranci za oskarje?

oskarji
Trendi To so filmi, ki se bodo letos borili za oskarje #video

Slabe tri tedne pred podelitvijo najprestižnejših filmskih nagrad so se na kosilu dobili letošnji nominiranci za oskarje. Priložnost so izkoristili za sproščeno druženje, tokrat namreč (še) ni šlo za to, kdo bo zmagal in kdo ne, mnogi pa so navdušeno ugotavljali, da se le redko znajdejo v prostoru s tako velikim številom zvezdnikov.

"Sedel sem zraven Bradleyja Cooperja, to je bil zagotovo vrhunec večera," je za AP dejal plezalec Alex Honnold, osrednji lik nominiranega dokumentarca Free Solo, "potem je mimo prišla še Lady Gaga, ki mi je rekla, da sem nor, jaz pa sem ji odvrnil: 'Ti si nora!'"

Sam Elliott in Bradley Cooper, nominirana soigralca iz filma Zvezda je rojena | Foto: Getty Images Sam Elliott in Bradley Cooper, nominirana soigralca iz filma Zvezda je rojena Foto: Getty Images

"Povsem nadrealistično je, ko gledaš okoli in je zraven tebe Lady Gaga, pa Willem Dafoe in Alfonso Cuaron. Za nekoga, ki se ukvarja z animacijo, je to prava hollywoodska fantazija," je dejal Bob Persichetti, ki si je z novim Spidermanom prislužil nominacijo za najboljši animirani film.

Spike Lee (režiser Črnega KKKlanovca) in Willem Dafoe (nominiran za upodobitev Vincenta van Gogha v filmu At Eternity's Gate) | Foto: Getty Images Spike Lee (režiser Črnega KKKlanovca) in Willem Dafoe (nominiran za upodobitev Vincenta van Gogha v filmu At Eternity's Gate) Foto: Getty Images

Podobno je zvezdnike, ki jih je spoznal, našteval tudi Barry Jenkins, ki si je nominacijo za oskarja prislužil s scenarijem za film If Beale Street Could Talk: "Sicer se nihče ni napil ali slekel, toda moja miza je bila nora. Ob meni so sedeli Christian BaleRachel Weisz ter direktorja Walt Disneyja in 21st Century Fox. Bilo je res kul, pogovarjali smo se o delu, pa tudi o hobijih, o tem, kaj počnemo, ko ne delamo."

Preberite še:

oskarji, kipec
Trendi Oskarji prvič po 30 letih brez voditelja? #video
Ne spreglejte