Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 1. 2018,
10.24

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mazda Slovenija

Foto in video: Mazda Motor Slovenija

Natisni članek

Bajaga koncert EGOmisija Mazda advertorial

Petek, 5. 1. 2018, 10.24

2 meseca, 1 teden

FOTO in VIDEO: Zasebni koncert Bajage

Vsebino omogoča Mazda Slovenija

Foto in video: Mazda Motor Slovenija

Mazda je ustvarila serijo treh misij, poti v neznano, ki na prvo mesto postavljajo voznika - zgolj in samo užitek voznika. Na prvovrstno doživetje v neznano so povabili voznike, predstavnike generacije CX-5.

Skrivnostne poti in destinacije so bile končno razkrite, trije vozniki generacije CX-5 pa nazadnje izbrani.

Prva srečna izbranka je postala Mateja Selič, ki se je z Mazdo CX-5 zapeljala na zasebni koncert priznanega srbskega glasbenika - Bajage.

Mateja, ki prihaja iz Koroške, natančneje iz Vuzenice, je v Ljubljani prejela ključe Mazde CX-5 in se nato sama podala na slikovito vožnjo proti Rakitni.

EGOmisija - BAJAGA | Foto:

Nekaj ur kasneje jo je navigacijska naprava popeljala nazaj v Ljubljano, na Gospodarsko razstavišče, kjer jo je čakalo presenečenje, pripravljeno le zanjo.

EGOmisija - BAJAGA | Foto:

Ob vstopu v koncertno dvorano se je pričakovanje le še stopnjevalo.

V skorajda popolni temi je nestrpno pričakovala, kaj se bo zgodilo. Nenadoma so se prižgale luči in na odru je zagledala Bajago, ki ga z užitkom posluša še od mladosti.

EGOmisija - BAJAGA | Foto:

Ko je Bajaga Matejo toplo pozdravil in začel peti, so se ji orosile oči. Po rahli začetni zadržanosti se je sproščeno začela gibati na pesmi, ki jih je Bajaga pred velikim koncertom, ki je za množico sledil zvečer, ekskluzivno odpel le zanjo.

EGOmisija - BAJAGA | Foto:

Ob koncu jo je povabil tudi na oder, kjer sta se spoznala, v spomin pa ji je podaril tudi kitaro s sporočilom, namenjenim samo njej.

EGOmisija - BAJAGA | Foto:


Mateja je bila nad edinstvenim doživetjem navdušena in hvaležna, da je lahko v živo spoznala pevca, nad katerim se navdušuje že od svoje rane mladosti.

"Presenečenje z Bajago je v meni prebudilo občutke iz mladosti, ko smo ga še v osnovni šoli s prijateljicami vseskozi poslušale. Nikoli si nisem mislila, da bom lahko kdaj stala v njegovi bližini in da bom dobila to darilo (pokaže na kitaro, op. p.). Presenečenje je res uspelo. Zahvaljujem se Mazdi za priložnost," je svoje prve vtise strnila Mateja.

"Sploh nisem vedela, kaj me čaka in kako bo vse skupaj potekalo. Vedela sem le, da je Bajaga tam samo zame, to pa je vzbudilo takšne metuljčke kot takrat, ko se zaljubiš (smeh, op. p.)," je še povedala.

EGOmisija - BAJAGA | Foto: Mateja pa ni bila navdušena samo nad Bajago, njegovim petjem in darilom, ki ji ga je poklonil, pač pa tudi nad adrenalinsko izkušnjo poti in vozilom, s katerim se je pripeljala na dogodek.

"Mazda CX-5 je resnično fenomenalna. Že nekaj časa se odločam med terenci, kar nekaj sem jih tudi že preizkusila. Mislim, da je Mazda res dobra izbira. Prej nisem še nikoli vozila Mazde in zdaj me je prepričala," je poudarila Mateja, 44-letnica iz Koroške.

Pri Mazdi CX-5 ji je najbolj všeč zunanjost, za katero pravi, da je "zelo športna, a pravzaprav tudi elegantna." "Dvoje v enem," dodaja.

"Notranjost prav tako vzame dih. Dobra je tudi sama dinamika motorja, vožnja je tako resnično prijetna. V avtomobilu je veliko prostora, kar mi je zelo pomembno, da se ne počutim utesnjeno. Moj splošne vtis: Japonci so me pozitivno presenetili (smeh, op. p.)," je sklenila Mateja, predstavnica generacija CX-5!


SLEDI:

EGOmisija 2 - ŠPORTNO DOŽIVETJE IZBRANEGA SREČNEŽA

EGOmisija 3 - KULINARIČNO DOŽIVETJE IZBRANEGA SREČNEŽA

Ne spreglejte